INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM,  PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

family living.

Photgraphy : © Anna Kern   Stylist : Cia Wedin
Minns ni när jag tänkte att jag har nu gjort min sista pompoms. Ever. Jag satte i alla fall ihop dem till blomstergirlanger med klippta kraftpapper som blad och grovt hampasnöre som stjälk. Sen packades de i kartonger och for upp till Cia Wedin och Anna Kern för ett fint reportage som just nu är med i Family Living.

 

 
Och min och barnens vimpel med våra drömmars sommar fick göra come back på första uppslaget. Kul för den att hoppa från skyltfönstret på lilla undangömda Drottninggatan i Katrineholm, till och ligga nerknölad på vår vind, för att hamna i lite mer härliga sammanhang.

Jag gillar tanken bakom hela reportaget. Att sommaren får flytta med in när dagarna blir kortare och kvällarna svalare. Att begreppet trädgårdsmöbler och utomhuspynt suddas ut och vi använder sakerna året runt. Fäst gungorna i barnens rum, tält-mys i vardagsrummet och lev lite sommarliv mest hela tiden. Och minnena på fototapet det älskar jag. Jag vill tapetsera vår sommar på en stor träskiva och flytta runt den lite här och var. Tänk så härligt att ha picnic i vardagsrummet en iskall januari dag. Att ligga på filtar i en tee-pee och titta ut på vårt Paris…

No Comments

Leave a Reply