INSPIRATION - KIDSROOM

viggos val och fina nyhetspriser.


Igår frågade jag Viggo vilka kuddar han helst skulle välja till sitt rum. Det blev
Elsa Wikanders Moln, Fine Little Days Splash och två supersköna nyheter i affären. Den ena matchar hans tapet, samma fantastiska båtmönster på kudden O´hoy.

 

Och den andra nyheten är Owls av Mini Empire. Viggo fastnade direkt och tyckte ugglorna var coolast i världen. Och de är de faktiskt, magiskt coola. Och man tänker direkt på den där hemliga världen som pågår för fullt i de djupa skogarna. Som vi inte vet så mycket om. Egentligen. För vad svarar man på sådana här frågor under kvällstandborstningen. Varför måste inte djuren borsta tänderna? Jag tänker inte återberätta den väldigt långa diskussionen som följde.

Men däremot så kan jag berätta att affären nu har fint nyhetspris på Mini Empires alla kuddfodral. I samarbete med Mini Empire får man nu 15 % på alla fina Ugglor på tyg. När jag fick kuddarna levererade så tänkte jag direkt på absolut finaste välkommen-till-världen-kudden. Perfekt dop och namngivingspresent. En sådan där som håller för evigt.  
 

Viggos lampa är Hay´s Clamp Lamp. Finns att köpa på Lotta Agatons Shop. Och tapeten hittar ni här.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *