DAILY LIFE

Friday at 3 PM.

Fredag eftermiddag på Manhattan. Är skillnaden så stor från någon annanstans i världen? Det är hämtning från dagis och skola. Det är ryggor med Super Mario och Hannah Montana. Gnäll i vagnen. Vingliga cykelturer. Coola brudar påväg. Gatumusikanter (de här var grymma). Basketmatcher på gården. Loppis i vägkorsningen.

Samma men ändå annorlunda. Jag blev förundrad över att det var så många barn överallt. Bebisar i Bugaboo och Phil & Teds. Större på sparkcykel (mest på Mini Micro)springcyklar och cyklar med stödhjul. Jag fick veta att för tio år sedan var det glest med barn på Manhattan men desto mera singlar. Och dessa före detta singlar lämnar inte Manhattan i första taget. Knoddar och familj, men storstadsliv forever.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *