DAILY LIFE

Bästa helgen.

Om nu någon trodde något annat så var ju New York absolut underbart. Min fredag var väldigt annorlunda mot alla andra fredagar. Det kändes himla fint att hoppa av taxin mitt på Manhattan, strosa runt några timmar i kvarteren för att sen möta min man för middag. Bästa fredagen.
Så fort jag klev av där på Manhattan blev jag lugnet själv. All stress bara rann av mig. Alla människor i hela denna brokiga stad, alla ljus och ljud har samma effekt på mig som den skönaste sandstrand för andra. Jag älskar städer, så är det bara.
Jag kommer tillbaka hit snart men det blir lätt lite hektiskt när man varit hemifrån ett par dagar. Men såklart har min icke-diskreta kamera varit med även i New York…
Och lite av det som fastnat, både på bild och i huvudet: Babyboom
(och barn överallt), mini micro (vår favvo är fortfarande sparkcykel No 1) , organic (och åter organic), Boom Boom Room (oh, my!!!!), Dean & Deluca (nu förstod jag var Urban Deli hade hämtat inspiration), Apple-hajp (tom i Guccis glassigast skylt stod en Ipad), Anthropologie (måste vara världens finaste), korta tröjor (visa magen, naveln eller bara en glipa), tightshysteri (samma som här, gärna ihop med kortkorta tishan ;), ursnygga afrohår (som inte är plattade, förvånar mig inte om krustången är på återtåg för oss rakhåriga), UGGS (fortfarande), söndag i Central Park (myyys vid broarna och joggare, vad är det för lopp?! nähä, manhattanbor söndagsjoggar ;).

Ses snart!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *