KIDS

En timme Göteborg.

Vi är långt ifrån Göteborg. Typ i det närmaste ett år. Men jag såg den här bilden swisha förbi i min bildröra och fick så mycket vårkänsla. Älskar när solen ser så där supervarm ut, jag lovar att den var iskall. Men allt bara är ljust och hoppfullt. Längtar, tänker hon och kollar ut på den vita trädgården…

Göteborg en timma. Det kan vara bra fint faktiskt. När Nomi och jag for till Varberg och Kustfolk förra året så hade vi en timma i stan innan nästa tåg skulle gå. Eller kanske en och en halv, mer var det inte. Då hoppar man på första bästa spårvagn bort till Magasingatan. Tar en runda på Artilleriet Kitchen

Och käkar lite gratiskaka.

Innan pizzalunch på Da Matteo.

Tar trappen upp på bakgården. Till Floramor & Krukatös.

Vad jag minns så tittade vi bara på blommorna.

I vår familj så blev vi mer förtjusta i Göteborg sedan vi flyttade från Stockholm. Den enda anledningen är att när vi bodde i Stockholm kom vi aldrig dit. Aldrig någonsin faktiskt. Nu gillar våra barn Göteborg mer än Stockholm. Det kan vara något revoltaktigt då föräldrarna valde den andra staden.

Vi drog en snabb sväng på Grandpa med och sedan köpte vi godis till Igor & Otto på Flickorna Kanold.

Nomi gastade igår när hon såg bilderna att hon MÅSTE få åka själv med mig till Varberg. Igen. Då blev det kaos och ett stormigt gräl för Viggo tyckte det var förskräckligt orättvist. Trots att ingenting var bestämt…

Så intressant packning vi släpade med oss… Ännu mer intressant är att jag aldrig lyckas få upp den där printshopen. Jag har kommit halvvägs i alla fall. Inte så bra jobbat på nästan ett år…

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *