DAILY LIFE,  KIDS

pop up shop.

mokkasin-kids-world-4

I brist på egen pizzeria blev det en smyckesaffär. Pizzor i all ära men vad går upp mot lite juveler och glitter. Det bästa är att det enda behöver är ett elskåp, lite tejp och det man kan hitta i skåpen. De gick liksom lite bet på renoverandet av boden och stenugnen… Hur gör man en stenugn egentligen?

mokkasin-kids-world-1

Lördagsjobb blev söndags-tour. Och inköp av nytt material på måndagen. Affärerna går fint.

mokkasin-kids-world-2

Kanske var det glittret som spreds med vinden.

mokkasin-kids-world-3

Och allt extra pynt. Det var en extra charmant affär. Det är tydligen det som gör det.

mokkasin-kids-world-5

Kastanjerna fick glitter och ögon. Bara en sådan sak gör ju att man dras lite extra till just den här affären. Det vet ju alla. 

mokkasin-kids-world-6

Det lyxiga var att man kunde få tillverkning på stående fot.

mokkasin-kids-world-8

Lite rörigt i själva studion. Äpplet faller inte särskilt långt…

mokkasin-kids-world-10

Det här blev ju väldigt elegant, med inspiration från haute couture enligt Nomi. Alltid haute couture. I frisyrer, matlagning och hundpassning.

mokkasin-kids-world-7

Display. Kreativ lösning måste jag erkänna.

mokkasin-kids-world-9

Och sedan igår har de även slagit sig in på kranstillverkning. Fast det blir dyrgripar och frågan är om någon har råd? Fast det kanske finns någon, i hela världen?

Påtal om haute couture – vi är nu igång på nästa spännande uppdrag. Det är lokalt om en stad som firar 100 år… Kolla in vår inspirationsmapp som tog form igår. Kära nån, snacka om himmelriket.

Och sist men inte ett dugg minst. TACK för all pepp igår! Jag är alldeles varm i hjärtat och full av tillförsikt inför framtiden! Det känns så otroligt hoppfullt att ha alla era superrara hälsningar med i bagaget! Tack snälla!

 

Leave a Reply