DAILY LIFE

POP UP SHOP PÅ POM & FLORA

MX8A77841200Helgens Stockholmstips är att min favorit vintageaffär håller popupshop på Söder-fiket Pom och Flora , Bondegatan 64. Ett fik som förövrigt är omnämnt här i Lovely Life´s kaféguide. Det är Ylva från Von Rosens Antik & Kuriosa som har packat bilen full och kommer hålla till på fiket lördag-söndag. Kolla Pom & Floras instagram för exakta öppettider. Och kortbetalning är fixad! Jag har ju mina favoriter när det kommer till vintage här i Katrineholm och en av dem är Ylva. Det finns ingen som är så himla bra på ett vackert urval och med superkoll. Till min stora sorg stängde hon igen sin butik här för ett par månader sedan. Den lilla affär som till största delen av vårt glas, porslin och lampor kommer ifrån härhemma. Och Nomis svanfrossa. Men min hjärtesorg blir Stockholms lycka.

MX8A77901200Och tack sommarmorgon att du kom till sist. Det är fasen första morgonen utan blåst här. Första morgonen i år då jag kan öppna fönstrena i verandan utan att mina små sticklingar riskerar att susa iväg dit pepparn växer. Det ska bli så skönt att väcka mina barn nu och säga: det blir en solig dag, jag tror minsann att sommaren har kommit!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *