PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

vårt hem i hej! Kreativa hem Nr 2

20150518-MX8A64001200Egentligen handlar det här blogginlägget om att vårt hem är med i en alldeles ny bok. Men herre jisses vad tjusiga mina blommor är just nu! Tänk att de ”bara” är blommor. Och helt på riktigt.20150518-MX8A64571200Men boken då. Inte vilken som helst. Hej! Kreativa hem. Nr 2 . Så ärofyllt.  Såklart på plats i vår affär och just nu med dubbelpris om du inte har ettan

Jag är svårflörtad när det kommer till böcker om inredning, för att inte tala om magasinen. Såhär skrev jag på min blogg när bok nummer ett kom ut:

”Jag faller inte så ofta pladask när det kommer till inredningsböcker. Jag kan nog verka lite svårflörtad där. Men alltför ofta är det likriktigt, samma och väldigt ängsligt. Det är nästan som om man glömt bort det allra viktigaste att det var ju liksom just ett hem som skulle visas på bild. Att någon verkligen bor där på riktigt. Att bo och och att leva borde ju faktiskt, när allt kommer omkring, sätta sina avtryck. Personligheten borde ju liksom sitta i väggarna. Det gör den säkert, så måste det ju vara, men att få det att hamna på bild verkar vara ohh så svårt.

När jag därför får en bok i min hand som är så långt ifrån ängslighet man kan komma. När det tillrättalagda är som bortblåst. Och där varenda liten pyttig del av den där boken andas personlighet då blir jag så inspirerad så jag smäller av sådär genast. Och glad så in i norden! 
 
Jag kan inte sluta titta och framförallt jag kan inte sluta läsa. För som om det inte vore nog med bilder från dessa hem har man i intervjuer  fångat precis det man vill läsa om. Jag älskar att bokens text är uppbyggd i intervju-form istället som en berättande text. På så vis känns det som om man får ännu mer av personerna som figurerar i den, på ett helt ärligt och sant vis. Samtal om livet  och allt det andra. Just det där som formade oss och på så vis också våra hem, allt som gjorde att det nog blev som det blev. För jag har ett en stark överygelse när det kommer till hemmen vi bor i och sakerna som finns där, det blir som det blir utifrån dem vi är. Det är åtminstone då det blir som allra bäst.
Och jag kan faktiskt inte skriva det bättre igen. Hej Kreativa Hem Nr 2 må vara ännu ett strå vassare, i personlighet och uttryck. I denna utgåva har man dessutom blandat fotografer med olika synsätt på bild, därför blir den ännu mer intressant. Vårt hem plåtades av Pär Olofsson.
20150518-MX8A65021200
 Jag älskar den här bilden. Jag och Nomi på loppis, alltid på loppis. Jämt och ständigt. Just då  hittade hon dessutom sina drömmars blus. 
20150518-MX8A64331200
Mina och mina blommor. Det är ju inte ofta jag har så här många samtidigt. Den ena buketten lämnade Amelia igår, turligt nog.  Från Stockholms allra bästa blomsteraffär. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *