DAILY LIFE

det är mars, det är vår och jag är alldeles full av insikt.

Ett säkert vårtecken är fika på verandan.
Så vi firade lite på det hela taget.

Med lite fransk och väldigt god Lemonad.

Och de godaste mini-semlor vi någonsin ätit. Från Näsets Vedugnsbageri. Och de finns för fika på Sköna Gertruds som för övrigt är alldeles perfekt litet ställe.

Så skålade vi. Mest för våren och fåglarna som kvittrade. Men lite för mig också. Fast det var nog mest bara Kristo som fattade varför. Ibland vet ni, kommer man till insikter som känns som de  alltid har funnits där. Men egentligen har de aldrig gjort det. De kommer liksom sådär självklart som en blixt från den vår-blåa himlen och säger smack och såklart är det såhär det ska vara. Precis och exakt såhär. Och efter ett två timmars långt fredasgmöte så kände jag precis så. Insikt av megamått mätt. Innan jag gick till det där mötet så tänkte jag lite att jag skulle försöka vara sådär proffsig och fyrkantig och eftertänksam. Lite klok, lite hummande och absolut inte prata alldeles för mycket. Men jag lade ner det där fyrkantiga och eftertänksamma och hummade inte en endaste gång. Och det var länge sedan jag fick så mycket sagt på två timmar. Men så kom det ju en hel hög med insikter av det hela, så det var helt klart värt det. Och proffsig, jamen lite ändå faktiskt. Så det var lemonad-skål på det.

Jag önskar er den finaste vårhelgen! Fåglarna kommer att kvittra, snön kommer att smälta så det ryker om det. Och jag ska gå runt och känna mig allmänt nöjd över mina insikter…

No Comments

Leave a Reply