DAILY LIFE

och allt härligt på jorden är gjort av papper.

 
Amen äsch då. Inte en endaste liten nyhet på plats. Men en liten sneak peak på vad som hamnar där i helgen. Eller något åt det hållet.
 
 
Det är pappersfrossa med råge. Jag trillar nämligen dit hela tiden. Anteckningsböcker kan man aldrig ha för många av. Det är så sant som det är sagt.
 

Och jag trodde väl aldrig att jag skulle förstå tjusningen med post-it lappar. Men nu gör jag det. 

 
Och washi-tejpen från MT är alldeles strax tillbaka. Fyra-packen kommer fortfarande att finnas kvar men det lite mer sobra, i vackraste färgerna och enkla mönster måste också få plats. Så enpack är tillbaka och dubbelpack.

 
Och de där vackra. Som får mig att tänka Paris fast de kommer från Japan. Finns i tre storlekar. Och några pyttesmå men de kommer jag ha till en bra sak.
 
 
Och massor av färger.
 
 
Och NY, Paris och London kommer att finnas i snyggpack om två. Och man gillar ju en skrivbok ännu mer om den inte är alldeles blank på insidan. Och det är verkligen inte de här kan jag lova.

Det bästa av allt är att alltsammans är finaste presenterna. Sådan där små och hjärtliga. Det sämsta av allt är att de inte hoppar in i affären av sig självt. Men tids nog. Nu är det fredagkväll och ha det så fint kära ni!

No Comments

Leave a Reply