INSPIRATION - INTERIOR

måste man ha så mycket möbler egentligen.

Jag tror vi behåller det såhär. Vi sitter ju ändå aldrig i soffan som står där egentligen. Trots att det sannerligen är något härligt över det där rummet. Man kan se åt norr och söder. Och öster och väster. Samtidigt. Och det är fint. Sen kan man ju göra så mycket andra saker när man inte har några möbler. Hjula och leka cirkus och spela match.
 

Men igår var det ingetdera. Vårt hus agerade studio för de allra finaste Korbo-korgarna. Och idag finns här ett lite extra vackert skimmer över sig idag. Lite härliga efterlämningar efter det grymma teamet Anna Kern, Cia Wedin och Katrin som äger Korbo, där jag fick äran att assistera lite där det behövdes. Jag ska visa mer från dagen här på bloggen snart.
 
Korbo-korgarna. Jag är stört-förälskad. Så fantastiskt fina. Titta bara på hyacinterna. I en smart planteringssäck så det blir korgen Classic 35 världens vackraste blomkruka. Så där ska jag alltid ha. Året om. Med påskliljor och sommarblommor och ibland ett litet träd kanske. Och däremellan får den vara tidningsplats, leksakskorg eller filt-samlare…Och vant och mössamlare är också bra.
 
Och så fick man tillbaka sin arbetsplats igen. Den som hamnade där, mest lite provosoriskt, där under hetsen förra sommaren.  Och som fick försvinna runt jul.

Men igår återskapades den igen och den får nog vara kvar.



Det är nog härligare såhär.

 
 
Och nu när jag har köpt en ny dator så kan det kanske behövas. En stationär en, nämligen. Som jag har ägt i en och en halv månad nu. Fast jag har bara haft igång den en gång, i sammanlagt 20 minuter. Sen gav jag upp men det är en annan historia. Men jag är nog i alla fall inte jättebra på datorer känns det som. Åtminstone inte på Mac…

No Comments

Leave a Reply