DAILY LIFE

MYSETS VÅNING

Har ju av förklarliga skäl inte varit nere på Fotografens på ett antal veckor. Blir så himla glad när jag får sådana här uppdateringar skickade av Alexandra. Spanar in att allmänbelysningen i form av klotskärmar är på plats. Och tapeterna! My god! Det enda nackdelen är att det blir för mysigt, en vill ju bo här!

Älskar det väldigt generösa med en tapet, en mönstrad tapet givetvis, att den liksom sätter stilen direkt. Ni måste också spana in de gamla fönstren, som varit en sväng på renovering efter konstens alla regler. Spröjsen är helt ljuvliga.

Så fort den är uppe så – färdigt! Vilket det såklart egentligen inte är men det väldigt bjussiga att kunna skynda långsamt. Tack tapeten ❤️Och tapetseraren såklart. Honom får vi inte glömma, ingen easy up här inte ?

Tapeterna är från Lim & Handtryck.

Jag är verkligen glad över att det kommer kännas som hemma här. Inte som ens eget hem men hemtrevnad i ett nötskal. Snällt och mysigt och man kommer bara vilja gosa in sig där. Med kvittrande koltrastar på taket eller yviga snöflingor som singlar ner över innergården. Med tända ljus när mörkret faller. Mjuk musik och evighetssamtal. Och vin. Jag kommer sparka av mig skorna redan i hallen.

7 Comments

 • Ida

  Hej!

  Såg att du och din familj tappat smak och lukt.
  Jag tappade på påskdagen och lukten kom tillbaka nu (13 dagar) och smaken smyger sig sakta fram.
  Jag fick tips om Zinktabletter, vet inte om de var de som funkade eller om de bara var för att jag blev frisk.
  Men tips iaf 🙂

  Krya på er!

 • Emma

  TACK @Ida – nu fick jag upp hoppet lite! All smak/lukt borta här, åttonde dagen idag. Så extremt tråkigt, har ingen matlust alls och jag som älskar att laga/äta mat. Googlar som en galning över hur länge den ”brukar” vara borta men det verkar ju vara väldigt olika. Nu håller jag tummarna för att det bara är några dagar kvar.
  Hur går det för dig Sofia?? Hoppas att smaken äntligen återvänt! <3

  • Y

   Jag har också blivit av med lukt och smak, detta är min fjärde vecka utan ?
   Läskigt och frustrerade
   Har också ätit zink ni i ett par dagar, hoppas det hjälper ??

 • Kim

  I feel u, Emma. För mig är det femte dagen. Har köpt zinktabletter och ätit i tre dagar men det har inte hjälpt, än i vart fall. Kan inte ens känna starka smaker men kan avgöra om nåt är sött eller surt.

  Hungrig är man ju ändå, men det känns nästan meningslöst att äta. Åh, vad jag vill att smaken ska komma tillbaka snart!!!

  • Em

   Ni som tappat all smak och lukt, har ni gått tillbaka till jobbet när dom andra symptomen är borta? Jag känner mig helt friskt för övrigt men all smak och lukt har varit borta i 2 veckor nu. Kan inte vara hemma i flera veckor..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *