DAILY LIFE

IMORGON SKA DET BLI 18 GRADER

Hej på er! Hur mycket älskar man inte att våren är här? Öppna dörrar efter åtta och ungar på taken.

Har klagat väldigt mycket idag på ekvationen mår inte så bra = städa hysteriskt. Nu skulle säkert de flesta inte tycka att vi lever minimalistiskt. Men i jämförelse. Och i den här takten vete sjutton var det slutar. Jag jobbar på i alla fall och plockar fram sakerna igen.

Hittade Viggo här, direkt när han kom hem från skolan.

Det började redan i helgen.

Men en annan vägg.

Nu är det lite mer genomtänkt. Fortsättning följer. Ledtråd : ”Highest in the room”. Ändå en ganska bra syssla att låta kidsen göra väggmålningar. Om de nu inte gillar tapet.

Och nej, det gör de ju inte.

Jag sade till Kristo att det enda som får mig att somna på nätterna är att fundera över vilka väggar vi ska sätta innefönster i. Helst vill jag ha det överallt, för luftighetens skull. Jag tror han tyckte den strategin var sådär. För när jag vaknar måste jag berätta exakt hur vi ska göra. Som här. Här sätter vi igen dörren och sätter ett trippelfönster istället. Då kommer vi se ut genom glasdörren, som leder ut till terassen – eftersom vi ändå ska riva väggen i själva passagen. Och sen behöver vi en pardörr till det där hålet vi tog upp för tre år sedan. Med glas i såklart, så vi ser genom den väggen också. Gärna med överljus. Alltså, jag måste nästan tillägga att detta är inget som har kommit nu, så man tänker att det hela står för något helt annat. Jag är väldigt förtjust i innerfönster, fönster överlag. Skulle lätt kunna bo i ett hus som mer eller mindre består av glas.

Flyttade ett skåp. Visst sa jag att det är minimalistiskt nu?

Lite mindre här kanske. Eller mer, ni fattar. Fast jag har faktiskt städat undan massor här. Tryckte ner allt i små lådor och bar ner i källaren. Hejdade mig åtminstone från att köra till tippen.

Drömde till och med en mardröm, i minimalistisk anda. Jag skulle göra en scenografi. Jag kom inte på något! Det var helt tomt i huvudet. Då sade de som ägde teatern, nu går jobbet till någon annan, du kommer ju ändå inte på något. Och då blev de jättenöjda för den andra,  satte batteridrivna ryska dockor i plast på hela scenen. Som snurrade hysteriskt. Jag började grina och tänkte, DET hade jag aldrig kommit på själv.

One Comment

  • Nina

    Hej,
    Jag har en fråga vet inte om det här blir rätt men testar.
    Dina barn gör en väggmålning och jag har gjort det tidigare med vanlig väggfärg och maskeringstejp. När jag sen målat över detta har konturerna från väggmålningen fortfarande synts och nu ska jag göra en ny men vill undvika detta. Vilka färger använder ni och har ni tänkt på detta så ni får en slät yta? Kan man få mer info jag tänkte måla om barnens rum. Nu är dina barn lite äldre än mina men roligt att dom får göra målningen.
    Vänliga hälsningar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *