DIY

UR ARKIVET

I dessa tider tycker jag ändå man kan gräva i arkivet. Som för ett par år sedan när vi gjorde detta pyssel. Påtal om det så ska jag sända live en liten stund ikväll på @bokmassan Jag har aldrig gjort det förut, vet inte ens var jag ska trycka  ??så ni får gärna hänga med mig en kvart, som ett stöd ❤️Det kan gå hursomhelst. Nomi har lovat att vara med, känns tryggt.

Svea bodde hos oss den helgen. Vi införskaffade en massa vackra gamla notblad. Det fina är ju inte bara noterna utan färgerna och typsnittsinspon är överväldigande.

De pratade om det hemska med färgglada fjädrar … 

…och klippte pappersägg för glatta livet.

Fem stycken äggformade pappersark för ett pappersägg.

De började sy på Singern.

Snyggägg!

 Sedan gick de över till den något mer moderna Husqvarnan.

Och tog paus.

Inga frågor på den, för jag har inget svar.

Fliten i morgonstund den måndagen, innan skolan. För vi hann ju såklart inte färdig innan vi tog söndagsmiddag med Svea´s familj. Det gör man aldrig, hinner klart alltså.

Inte svårt. Välj det vackra själv. Och bara hållbart.

Vi hittade en klänning till lilla Evy när vi letade notblad. Exakt som den Nomi har, som var min, förutom på färgen då.

 Ovanligt snygg skräphög.

Lite ris på det.

5 Comments

 • Nina

  Hej Mokkasin,

  Vore jättetacksamt om du ville uppdatera om din och din familjs hälsotillstånd särskilt gällande lukt-och smak. Har det kommit tillbaka för dig/er nu?

  • Mokkasin

   Nej, jag är inne på dag 26 nu och min smak/lukt är fortfarande helt väck. De andra har fått tillbaka men den är långt ifrån knivskarp och ”faller bort” flera gånger om dagen. Annars är vi absolut på bättringsvägen! Tack för du frågar!

  • Mokkasin

   Nej, den är fortfarande borta. Räknade precis ut att den har varit borta i 26 dagar nu. De andra har fått tillbaka men den är långt ifrån knivskarp och ”faller bort” flera gånger om dagen.

 • Therese Oxenberger

  Hej Mokkasin!
  Är du snorig?
  Hade precis som dig men sen vecka 3 började jag bli lite lite snorig vilket jag inte varit innan och upplevde att smak och lukt förbättrades då men försvinner också flera ggr om dagen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *