DAILY LIFE

”Allt jag längtar efter är en grå måndag”

Idag skulle jag vilja ge er ett varmt tips – klicka vidare till den här krönikan skriven av Lina Schollin Ask. Den säger så väldigt mycket och Lina har en alldeles speciell begåvning att lägga orden rätt. Ni som läser mig vet att det var precis såsom rubriken lyder jag önskade där, i den tidiga hösten. Och precis så jag önskar nu och säkert hela världen med mig  – ”Allt jag längtar efter är en grå måndag”   Läs, den är lika viktig som trösterik.

Lina Schollin Ask lärde jag känna för flera år sedan, genom min butik, och de många mail vi skickat fram och tillbaka. Det var hon som bland annat målade Syster. Allra särskilt under hösten var hennes klokhet ett stort stöd för mig.  Lina arbetar som barnläkare och utredare på Folkhälsomyndigheten. Hon har skrivit boken ”Klättra så högt du vill för du är ju ändå redan död”.

3 Comments

 • Josefine

  Hur mår ni nu? Utan att känna er alls så har jag tänkt så mycket på er de senaste dagarna.
  Önskar er allt gott och all lycka och ett snabbt tillfrisknande <3

  • Mokkasin

   Tack snälla för omtanken! Vi vet nu att kristo har blivit smittad, det känns dock som han börjar bli lite bättre. Håller tummarna för det och för att vi andra med vaga symtom håller oss så bara.
   Kramar Sofia

   • Elin Moqvist

    Stora kramar till er ❤️ Hoppas Kristo snart är frisk! Tack för tips på krönika, så vackert och klokt…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *