FOR THE MONDAY COFFEE

SIRI CARLÉN

Jag älskar  Siri Carléns  konstnärsskap ( följtips på instagram !!) Jag blev därför så glad då jag hittade en lång intervju med henne tillsammans med fantastiska bilder på TheWayWePlay. Som alltid är deras intervjuer nära och äkta. De frågar exakt sådant som jag själv kan fundera på. Känner väl igen mig själv i svar som  ”Jag älskar att jag har ett yrke där jag kan använda mig av barnen som inspiration och att de ofta kan vara med mig när jag jobbar utan att det stör så värst. Visst är det svårt att jobba med barn, ibland omöjligt, men eftersom att jag knappt jobbat utan barn så har jag utvecklat mitt arbetsätt med dem.”

Dröm er runt i den magiska ateljén i Aspudden. Det är Mira Wickman som fotograferat och på hennes hemsida finns fler fantastiska bilder. Det är väl ingen som vid det här laget har missat det Siri formgett för Svensk Tenn, påskägg har aldrig varit vackrare. Och printet ”Lyft en kvinna” med Norrbacka tryckeri ”För att påminna om att vi måste backa varandra och aldrig får konkurrera. Det kommer att göra oss starkare OCH det kommer löna sig för alla.”

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *