DAILY LIFE

TVÅ EFTERLYSNINGAR

Hej! Har ni lust att hjälpa mig lite grann? Jag har två saker härhemma som jag undrar  över. Det sura är (samtidigt lite fina) är att den första har jag redan fått hjälp om, då det överraskande nog kom ett mail från en läsare som hade en likadan. Det är bara det att jag  hittar inte mailet. Hur mycket jag än letar.

Det är detta broderi, ena frågan gäller. Enligt mailet ska beskrivningen funnits i en gammal veckotidning, men som sagt, jag minns inte vilken. Snälla du maila igen. Och ännu bättre, kanske någon har den gamla beskrivningen kvar?

Den andra frågan är denna lampa. Med ljuvlig, gedigen, handsydd skärm.

Foten är av trä och inte särskilt gedigen, för att inte säga ranglig. Dubbelfattningen känns dock speciell. Och resten av detaljerna är tung mässing.

Likaså knoppen. Observera de långa stygnen. Någon som vill försöka sig på en gissning?

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *