DIY

HJÄRTAN

Älskar påminnelser! Älskar att jag har läsare som påminner! Som häromdagen när Micaela upplyste snällt om att jag skulle visa planritningar på vårt hus, utlovat 2017 (!) ”jag skulle bara leta rätt på planritningarna”… På samma vis skrev Anna till mig om beskrivning på vikta hjärtan, hon planerade inte Alla hjärtans dag men väl ett bröllop.

 

Hjärtan som utgår från exakt samma dragspelsvikning aka solfjäder som stjärnor och änglar.

Tag ett papper som är något smalare än den tallrik du utgår från. Detta är en tallrik på en diameter av 24 cm men du kan ju givetvis på både upp och ner i storlek. Rita upp efter tallriken och klipp ut.

Det är dock viktigt att du får två raka sidor och inte har en hel rundel, detta för hjärtformen.

Vik nu dragspelsvikning, från rak sida till rak sida.

När du vikt färdigt, viker du på mitten.

Limma eller häfta ihop.

En girlang kan man göra, kika hos Helena.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *