FOR THE MONDAY COFFEE

FOR THE MONDAY COFFEE

 

Den här bilden hos @milliproust ser jag som en påminnelse att torka och spara buketter jag plockar men även får. Att separera dem och dela upp dem i arter. Jag ska ju också plantera egna eterneller som ju inte gick alls förra året, en enda liten spröd såg dagens ljus. Av cirka 200 frön. Men  ack så kär, jag satte den på en piedestal och vårdade den ömt och höll på att sätta kaffet i vrångstrupen den dag jag trodde att den blivit dammsugen.

 

 

Önskevas från @eklund_keramik som får mig att fundera på hurvida vaser ingår i min porslinsregel?

 

 

Önskar vidare denna outfit eller fegar jag och bara önskar överdelen? Får mig också att påminnas att Viggo, innan han blev sjuk i influensa, frågade vilka tröjor han inte fick bleach dye:a. Svaret hade blivit så mycket mer positivt om att frågat tvärtom så att säga.

 

 

En av mina favoritvårjackor är en gammal denim-kappa som överraskande nog är från Lindex, fast den absolut går att förväxla med riktigt 70-tal. Önskar mig en kort, denna är fin.

 

 

Fast jag tror att denna är finare.

 

 

Och lika mycket som jag går runt och önskar mig en skidoverall (fattar ni vad mina barn tycker om den saken) i vintern som inte är, så tänker jag att skönheten i en jumpsuit är oslagbar.

 

 

Och eftersom det här inlägget spårade ur totalt. Alltså. Vilken katastrof jag är att hålla mig till någon slags struktur. Äsch, strunt samma. Torkade blommor som råkade bli denimdrömmar får sluta i dröm från Stine Goya.  Ni fattar hur jag har det va?! Min hjärna spelar mig ett spratt hela tiden. Imorse diskade jag ur en cylinder som sitter på en ljusstake och började fundera på om glasmästare kan skära gamla vaser. Kan de det? Fin vecka till er!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *