FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Imorgon ska jag fixa en sådan här gardin som hos Fanny! Eller det ska jag inte, kom jag på och fick som en händelse chans att hinta lite också. Imorgon MÅSTE ni checka min story kanske jag kan lova, blir nästan helt knäsvag när jag tänker på det… Hej dröm! Jaja, men efter det ska jag ordna en sådan här gardin, måste bara hitta upphänget på loppis.

Catarina har bloggat så strålande vackert från det Dala-hem som fick mig att tro (önska jättemycket) att jag vore besläktad med typ hela Dalarna. Det hemmet besökte jag nämligen när hon och Nanna bjöd in till en vistelse i deras hemtrakter.

 
Alltid så finstämda rum hos Nanna 

Och alltid så fint skapat av Elisabeth Dunker och Fine Little Day.

Förtjust är jag också i Ulrika Nihlén och Clara Dayet´s bild – The waiting for Santa.
Godkväll på er finingar och vi ses på story imorgon då  ? ? ?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *