FOR THE MONDAY COFFEE

Sådant som inte gått mig förbi.


Såg den här brudklänningen och tyckte så mycket om hela alltet. Novemberbröllop var det också.

Det här var ju minst sagt ljuvligt. Ikea´s tyllgardiner Lill fast i infärgad variant. Borde växtfärga med avokado.

Jag har med spänning, och inte så lite avund, följt hantverket med de magiska masker  Sara Lowes / Animalesque skapar för Royal Opera House i London. Hon har haft möjlighet att botanisera fritt i kostymförrådet vid operan och tagit till vara på det som ”blivit över”. Alltså, sa jag avundsjuk?

Såg den här blusen hos Emile et Ida och såg att den fanns i vuxenstorlek. Tack tomten.

 
Elisabeth Dunker lade ut ett minst sagt sagolikt bildsvep med målningar utav Josabeth Sjöberg. Älskar den här typen av tidsdokumentation. Josabeth målade sina saker, sina hem och dess utsikt. Vill därför gärna ha denna bok.
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *