ANNONSSAMARBETE

Sisådär 100 tidningar – helt enkelt gratis!


Gomorron finingar! Drar igång den här bloggen med besked och ett tips. Sedan lovar jag att hädanefter inte sluta blogga så här mellan varven.
När man befinner sig i ett bedagat, gammalt mejeri, mitt i den sörmländska myllan med handen full av pappersblommor, då blir kontrasten av ny teknik lite extra storslagen. 100 tidningar i en telefon ändå. Om solen hade gassat och stormen mojnat kunde jag travat ner till bryggan, där Öljaren är som ett hav och plöjt den ena tidningen efter den andra. Det finns en ny app som heter Pling. Över 100 tidningar är samlade och du kan läsa direkt i mobilen eller på surfplattan. Smidigt och enkelt, jag gillar detta extra mycket:

  • Första månaden kostar exakt 0 kronor. Med andra ord gratismånad.
  • Man kan använda Pling på fem olika enheter samtidigt. Detta tycker jag är extra bra om man vill visa en kompis något tidnings-fenomenalt. Fast man är i olika städer.
  • Man kan söka på Pling och därmed få allt som är skrivet i önskat ämne.
  • Ladda ner och spara offline.
  • Ingen bindningstid.
  • Att man kan ge bort Pling som presentkort. En väldigt omfattande present ändå.
  • Det finns både svenska och utländska magasin.

Här hittar man Femina, Elle och Elle decoration och Residence.  Bland väldigt många andra. Och om någon undrar vad jag sökte efter där och då, alltefter regnet vräkte ner utanför dörren. Recept såklart, var tvungen att skicka middagsplanen! Smart ändå. Pling alltså, börjar användas här, alldeles gratis i 30 dagar! Börja läs nu, det är ju lördag!
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *