INSPIRATION - INTERIOR

L’Hôtel.

Alltså. Vissa lanseringar är absolut flottare än alla andra. Kanske var just den här den tjusigaste av dem alla. När Sandberg lanserade sin nya tapetkollektion L´Hôtel  så var ingenting lämnat åt slumpen. Har man inspirerats av Paris så finna det liksom inga genvägar.

Platsen var Villa Strömsfors och redan vid det dukade bordet hade jag drömt mig bort till en annan värld och tid.

Inramningen av villan kunde ju såklart inte varit mer passande. Men ALLT var magiskt in i minsta detalj. Nu hör ni inte musiken men bara den gjorde en mjuk som sockervadd och tänkte att det här dygnet behöver inte ta slut på en evighet allra helst.

MARIE efter någon med Antoinette i efternamn.

Tapetkollektionen är något helt unikt och har helt enkelt kommit ur en resa genom Paris. Designteamet besökte Paris vackraste gator och dess stiligaste minnen från förr. Man skissade från tesalongerna och landade på de mest sagolika museum. Vad kommer ur en sådan resa kan man undra? Spana in kollektionen här , här har du Paris från en svunnen tid tolkat till nutid. Vackert.

Älskar att man dammat av bården i ordets rätt bemärkelse. Själva bårdmaskinen har inte använts sedan mitten av 90-talet men så självklar liten detalj ändå.

AURÈLIE finns i tre färgställningar.

Katrin, sicken stjärna! Kreativ chef på Sandberg, som verkligen tagit det här företaget till ett nyskapande utan dess like. Utan att tulla på det som man ändå alltid varit Sandberg. Liksom förvalta det man redan har men sedan ta det till en helt annan nivå. DET är så proffsigt! Och kolla in scarf a´la Sandberg som blir knytblus! Jag bär min likadant.

Hej du vackra bord.

Ni som följer mig fattar ju hur jag går igång här. Låtsatsblomster är ju en besatthet jag har.

Jag har så klart svängt runt i själva huset också men det tar vi i ett annat inlägg. Likaså vad som hände framåt kvällen.

Så många fina där. Här är Ida Magntorn och Volang-Linda.

Jag kunde knappt andas av allt det vackra. Fast kanske mest för jag babblade så mycket. Här har man tapetserat ur kollektionen.

Tapeten heter Marion, finns i tre färgställningar.

Nu hade ju mörket börja falla över Strömsfors så ni ser inte guldstänken i tapeten. Älskar det och att det ser ut exakt som insidan av en bokpärm på 1800-talet. Eller havet. Eller marmor.

Blev otroligt glad att se Anna från The Norrmans igen!

CÈLINE som ett sidentyg. Tänker på en vävtapet men med helt motsatt uttryck.

Den här villan alltså. Det är nästan så den skulle vara ett museum så alla fick kika in. Sedan kan jag bo där samtidigt, i museet alltså. Vara ett slags interiör. Jag och min familj. Låter kanske en smula märkligt men det bjussar jag på.

Rekvisitaförrådet för kollektion gick inte av för hackor.

MARION den med guldskimret.

Det var som att Emma faktiskt var en del av interiören. Och kollektionen på samma gång.

Ni måste spana in AUDREY också. Tre olika färger.

Är det någon som har tänkt på möjligheter med bård? Man kan ha den på en sammetspuff.

Petra ville ha bården som byxrevärer. Och Elin skulle säkerligen komma på något magiskt.

JULIE en hel blomsterdröm som vägg.
 

Det är ju en ynnest att få smyga förbi ett sådant här dukat bord. Jag tror jag tog en bild från alla vinklar.

Klassikern RAPHAEL har gjorts i tre nya färgställningar.

Älskade det ytterst kreativa upplägget på middagen. Berättar mer än en annan dag. Här berättar formgivarna Karolina Kroon och Sara Bergquist om hur kollektionen kom till.

Det extra fina med en morgondag med låtsatsblomster är att ingenting förgås under sömnen.

Inte heller en annan morgon eller ett annat år.

CHLOÉ. Gillar den rosa.

Lätt att känna sig hemma här.


Aurèlie man hör ju redan på namnet att man smälter. Fast det här är min favoritfärg. Och så sprang hon iväg och tejpade upp en meter på väggen ovanför soffan och dog en smula.

CHRISTIAN.

Hade faktiskt ingen aning om att Sandberg hade en liten webshop med accessoarer. Nu har de gjort så underbara scarfes med mönster från kollektionen.  Jag känner mig så extra fin när jag knyter min såhär eller när jag gör vilken blus som helst till knytblus.

Efter ett magiskt dygn tog en lång bilresa vid. Vilken attans tur att den var lång för då fick jag hänga med de här finingarna några timmar till.

Så vi lämnade Katrin och hennes blomsterhav och tackade Sandberg för allt tjusigt och sade på återseende. Helst till helgen.
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *