AT WORK

Snart sladdar jag in här!

Första gången var jag svimfärdig. ”Men har du inte satt foten där så kan du aldrig förstå det magiska. Att där innanför är världen en annan. Det sitter något kvar där i väggarna och golven. Något som bara behövde hamna i rätta händer för att väckas till liv igen. För trots att taken flagnar och hundraåriga tapetbitar hänger på trekvart så är huset redan väckt. Som om familjen Ståhl bara genom att fylla det med varma hjärtan och ljuvliga tankar och sanndrömmar har fört huset tillbaka såsom det en gång var tänkt för. Jag skulle inte haft några problem att stanna kvar som det var. Min fantasi har förföljt mig ända sedan i fredags… Planen med Villa Strömsfors är att alla ska få möjlighet att ta del av den. Den ska fyllas med människor och kreativitet. Av möten och samtal. Det bästa i livet liksom. Jag är helt övertygad över det här stället kommer bli något alldeles extra, något unikt som kommer att vara som en dröm i sig. Från början och i fortsättningen. I all tid och evighet.”
Så skrev jag den där förra gången och en hel massa mer i det här inlägget.  Och snart möter jag upp Elin plus en massa andra fina i en bil i Norrköping så sladdar vi ner till denna drömska villa Strömsfors för att möta Sandbergs! Och jag vet att jag kommer falla pladask ännu en gång. Fast på ett annat sätt. Och en villa i en alldeles ny glans. Pirrigt värre! Kika på stories under dagen vetja! Och kolla hur det såg ut en gång för flera hundra dagar sedan, närmare bestämt 2015.

  

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *