Okategoriserade

Såklart att himlen brinner då jorden kokar.

Kan vi nu ta och bestämma att vara extra snäll mot sig själv, världen och universum när jorden kokar?! Ikväll brann banne mig himlen och fast barna försäkrade mig om att det bara var solen som gick ner så kände jag att det var först då, vid tiosnåret min hjärna började klarna. Å andra sidan blåste det och stormade på ett nästan läskigt vis och plötsligt. Så vi sprang runt och samlade saker som blåst iväg och sådant vi ville rädda från åsk och regnskuren. Som aldrig kom.

Hur som helst så tycker jag att jag tappat både orden och bilden  i 2018 års smällheta sommar. Såklart kan jag inte skylla på den men allt går så mycket trögare just nu. Och det här ser ju harmoniskt ut eller hur?

Fast nä det är det inte.

Den enda som älskar det är nog Chester. På-riktigt-älskar alltså. Man kan ju alltid gosa in sig i mjukheten.

Men snäll var det. Det blir ju lätt åt det här hållet.

Jag har förberett inför morgondagens Lyckliga gatorna  – den första av sommarens tre gatufester här i Katrineholm. Ett sådant härligt och fint initiativ för att öka tryggheten och gemenskapen här i stan. Över alla gränser så att säga.

Tur att man har sällis. Med hörlurar dock. Man får vara glad för det lilla men inga uttömmande diskussioner där och då. Å andra sidan lyssnar jag extremt mycket på ljudböcker för tillfället. Lyssnade nyligen på Felicia Feldts biografi om hennes uppväxt. Såg även dokumentären om Anna Wahlgren och mina tankar och tyckande går i sär här. Ingenting är någonsin svart eller vitt men jag har fortfarande inte rett ut vad jag ska tycka. Det är förstås inte viktigt i det stora hela vad just jag tycker, men någonstans vill jag landa. Återkommer i frågan. Hur tänker du?

Egentligen hade jag även en jobbkompis i bikini som vägrade bild.

Och alla dessa dukar. Snälla om något.
 

One Comment

  • Emma

    Känns som jag tappat mer än ord och bild i värmen, det är som om hjärnan slutar fungera över 23 grader…kanske skulle vi göra mer som hunden – bara ligga där i allt det mjuka. Men det går ju inte. Eller?

Leave a Reply