BLOGLOVE,  LINK LOVE OF THE DAY.

Just wanna have fun!! Såklart att man vill!

Jag är typ kär! Fy fanken vilken fin bloggportal som sett dagens ljus! Så störtpersonligt, härligt och ärligt. Kikade in igår och bara tänkte jaaa!! Jaaa!! Färgerna smackade till mig som tusen pussar från ovan och jag kände alltsammans som en lättnads suck som jag inte visste att jag saknat. Så jäkla oängsligt bara och jag säger bara FÖLJ!!! Just wanna have fun – såklart man vill!


Lina – En lång blondin har jag följt sedan tidernas begynnelse. Hon och en helt ny bekantskap för mig Christin – Midis kickar igång denna portal med bravur. Ett onlinemagasin och bloggportal! Som de själva skriver: Detta är vårt bidrag  – och hyllning – till en färgstark, modig och genuin fortsättning för vårt älskade internet. Ett projekt sprunget ur ren lust, passion och glädje. Och nu mina vänner ska jag vara ärlig och kasta lite småsten i glashus. Det är inte det att jag är ett dugg bättre – OBS!! – men blogg och instagram har drivits till någon typ av perfektion som gör mig så vilse så många gånger. Vi höjer ribban tillsammans och tappar bort oss själva där på vägen. Så många gånger jag tänkt – det är väl såhär det ska vara, såhär det måste fortsätta, det är likaså bra att jag sällar mig till strömmen. Både i ord och bildspråk. Vi filtrerar omedvetet för att passa in,  oavsett om det inte var tänkt från början. I sista sekund ändrar jag mig men osäkerheten har redan fastnat och det blir inget av något istället, tyst liksom. Som om jakten på likes och läsare gör oss likriktade per automatik, som att lusten och passionen försvann samtidigt som vi lärde oss hur vi räknas och bedöms i statistik och siffror. Och nu svävade jag iväg. Jag ville ju bara säga att den här typen av bildspråk, text och innehål inspirerar mig så till det grövsta. Så därför blev jag direkt superlycklig när jag klickade runt på Just Wanna have fun. Det känns som gamla bloggtider på ett sjukt bra sätt!
Okej – vi kollar in lite snabbt vilka som huserar här då!

Lina – En lång blondin  – som sagt följd sedan länge. Art director och Lite Kalabalik – ägare , högst personlig och med en stil to die for.

Christin – Midis – Redan i rubriken på bloggnamnet faller jag – en skev & färgstark historia. Denna blogg är helt ny för mig men jag ser fram emot att följa denna tjej med bas Malmö.

Anna-Maria – Dnilva – min stora favorit när det kommer till DIY med absolut stil. Skön böna med bebis snart!

Agnes – Hej Regina – Som om det inte vore nog med galant DIY så bloggar även min andra favorit-DIY:are Agnes Regina här. Är så förtjust i denna blogg – som godis!

Kajsa-Magdalena – Ny för mig och livet i en Ramsåsskola med hela husdrömmen i som en ask. Så nyfiken, lätt avis på skolan och ser med spänning fram emot renovering de luxe!

Frk. Kräsen – Men lägg av vilken störtskön matblogg. Jo men absolut de vackraste av matbilder men älskar recepten i bildformat! Och så lite Köpenhamn på det.

Påtal om det kan man förvänta sig lite schyssta guider! Och eftersom nästan hela styrkan utgår från Malmö är det ju inte en slump att en guide till Köpenhamn sitter som en smäck.

Och ja lite magasin över alltsammans. Då kan man hamna i hos gästkrönikerna! Och i Berlin & Sverige och not so ängsligt i instagram-konto.

Boom! Mera så in i vassen härligt!

Absolut BAAM!! Så mycket mera. Så mycket härligt! Så på riktigt. Finns även på instagram . Just sayin`!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *