Okategoriserade

Taksittande när solen går ner.

Det händer så mycket kul just nu men helst av allt vill jag ändå stanna upp. För varje vår blir världen bara mer magisk. Hur ska den inte vara om jag lever till hundra?

Till sommaren möblerar vi oftast om. Som förra året när vi gjorde sommargästrum. Det blir nog så i år med, härligt var det. Lika kallt och dragit som ett hus från 1913 kan vara om vintern lika varmt är det när temperaturen ligger över tjugo. Då blir jag så himla sugen på att ta bort grejor. Det är som om jag vill ha ett tomt hus under sommaren. Fast när jag kollar på den här bilden får jag inte riktigt ihop det. Särskilt tomt är det ju inte?!

Nu plockar man ju allt som går från trädgården. Just exakt nu är vår trädgård som allra bäst. Alla fruktträden blommar snart.

Därför är taket ovanför vår terass också särskilt attraktiv. Som inbäddad i bigarååträdet.

Det där med taksittande är något alldeles extra. Krypa ut genom fönstret när solen är påväg ner.

Viggo tycker man känner sig som Tintin.

Det lilla trädet som aldrig brukar blomma såhär. Målen byggde Kristo för några år sedan, vanliga reglar och inköpt fotbollsnät. De står ute året om.

Vår trädgård är så stor. Stor för att vara en villaträdgård. Därför har vi en plan om bortre hörnet Från korgstol till trädkoja. Vi hinner det vi hinner.

Vissa har takförbud. Så han springer från Nomis fönster till…

..Livs fönster.

Önskar er en fin långhelg! Kram!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *