Okategoriserade

Körsbärsblom ändå.


Roligast den här helgen har ändå varit att spana in alla som tagit kort under vårt körbärsträd. Det sträcker sig liksom över trottoaren så det är bästa läget. Det har varit allt från selfies, till gruppbilder och urkära par. Jag tyckte barna kunde tjäna en hacka på att erbjuda fotohjälp men man är ju pinsam alltså.

Men tjuvkika från köksfönstret är helt okej.

Det har varit en mjuk helg. Kärleksfull parad, födelsdagsmiddag för min mamma och en massa sol i trädgården som börjar blomma för fullt nu.

Just den här tiden känns alla löv förlåtna för det är som om trädgården är inbäddad i vita blommor från äppelträden och päronträden. Och körsbär och bigaråå. Idag hittade jag en klematis som dog förra året men var helt levande idag. Hur är det möjligt? Kan de liksom vakna upp igen under en kall vinter? Tänker vårda den ömt, den ska klättra i ett päronträd och jag gav den ett litet staket av stenar.

Underbart är kort sa jag till barnen. De tyckte det var ett jättekonstigt talesätt. Men kanske blev det där rosa trädet ännu mer viktigt då. Det är inte bara passerande som tagit kort. De har typ bott där under.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *