Okategoriserade

Fredagslistan toppas av Paulina´s workshop!

Min morgon är rena rama drömmen. Orsak – våren bara. Vaknade med fönstren på vid gavel. Fåglarna kvittrar som om det inte fanns någon morgondag. Och var man än tittar så har alla träd små knoppar. Tidigare, när jag var yngre tyckte jag inte våren var något särskilt. Jag älskade bara höst, och hattar långt ner över öronen, långa halsdukar och tedrickande. Såg man inte ens allt det nyvakna, funderar jag. Åren kanske.

Tycker att  #veckansvissnadevackra har potential att bli så ytterst poetisk.
Lite fredagstips på det.

Och veckans roligaste och intressantaste kommentar angående min anknytning till Dalarna:
”Jodå, en anmoder från Dalarna har du faktiskt! Din mffffmffm (m=mor, f=far) Brita Eriksdotter Mederling, född 1709 i Larsbo, Söderbärke, DALARNA ? död 1779 i Skedevi, Östergötland. Även om det kanske mest är en tillfällighet att hennes pappa Erik Hansson Mederling var mästersmed där just då, både han och hans fru var födda i Norberg, Västmanland. Han hämtades till Häfla Bruk i Skedevi år 1728, från Ludvika bruk, som då hade samma ägare. Mvh/Mikael (din mammas kusin)”
Jag älskar när ni kommenterar, får man säga så? Eller gapar man efter alldeles för mycket då och det där om att mista hela alltet och stycket. Här på Femina nu provas ett nytt kommentarssystem, än så länge bara inne hos Cecilia. Håller tummarna att det kommer göra att enkelheten att kommentera blir påtaglig. Fin fredag till er, puss och kram!

 Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

7 Comments

Leave a Reply