FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.

Halloj måndag! Jag kör en vecka med fullt ös igen, när man ändå har ångan uppe så att säga. Känner mig nästan lite ovan att sitta vid mitt eget skrivbord och dricka ur min egen kaffemugg. Men äsch liksom!! Skojar bara, så mycket har jag ändå inte varit borta. Denna vecka ser ut lite såhär:
– Strax äta lunch med Jenny och planera årets Lyckliga Gatorna
– Ha kvällskurs i vid Telefonplan
– Träffa Johanna och vara så sjukt strukturerade, Lis Dór is coming up
– Ett spännande möte i Stockholm som mest får mig att skratta
– Passar på att gå på bloggmiddag när jag ändå är på plats
– Fara till Örebro och jobba på konserthuset
– Äta frukost med Elsa och en massa bloggkompisar på Nordiska museet
– Gå på möte på Rodendals trädgård
– Plåta mat hos Bodhish
– Tapetsera husets största rum. Eller snarare vara assistent till min far
– Plåta ett par samarbeten
– Gå på ett kalas här i Katrineholm där jag är nominerad till årets ambassadör
Och eftersom jag varit i stort sett bortkopplad från det digitala tar vi ett måndagssvep nu.

Cecilia Blankens ! Snyggt kap Femina! Känns grymt kul att blogga sida vid sida med Cecilia Blankens och få LA-vibbarna lite extra nära sådär. Insåg att shit vad inspirerad jag blir av hennes stil! Kolla in kategorierna Min stil och Garderobsutmaning. Passar dessutom på att citera henne Fattar om ni inte orkar, men OM ni orkar blir det så mycket roligare att hänga här för oss alla. Mer levande liksom!  Handlar såklart om kommentarer på bloggen, ATT jag önskar detsamma. Jag skulle bli så glad för ett kommentarsfält som lever lite, mer nu än någonsin tidigare. I ärlighetens namn.

Anine Bing har släppt en barnkollektion som gör mig nyfiken. Dock är storlekarna mellan 2 och 10 så det är på håret om möjligen Nomi skulle kunna tråckla i sig något. Så stora barn nu ju. Liv har en vintage-jacka som den till höger och jag vet att Nomi inte skulle ha något emot att ha samma.

Malin tipsar om frösådd och det är ju sådant man samlar på så här års.

Och Weronica om luktärtsplantering. Så pass inspirerande att jag köpte och tänkte göra samma men steget till fröna verkar ofantligt långt just nu.

Anna  & Mari har gjort ett sagolikt jobb för Elle Decoration. Ta mig hit, tack.
 

Har kärat ner mig i klänningen som Klara har här. Från Rodebjer. Och nu måste jag sätta fart. Inte för jag har planerat någon veckomatsedel men nog borde jag hinna slänga ihop en innan kvällen…

     Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

11 Comments

 • Maren Ingeborg Gråblomst

  Gosh, for en uke! Roe ned lite sa du?! Nei, holde det gående var det du snakket om 😉 Fy søren jeg elsker det nederste bildet, men det har ikke bare med klærne å gjøre, haha. Veldig hot location 😉

  • Sofia på MOKKASIN

   Mycket hot location! Vet du, idag slog jag till på en löparkurs också! Alltså springa i grupp och liksom peppa varann typ. Mål – tjaaa några mil i veckan hehe! Kram och hoppas måndagen blev fin <3

   • Maren Ingeborg Gråblomst

    Løpekurs!? Wow altså, du slutter liksom aldri å overgå deg selv! Men fysisk aktivitet er selvsagt bra, og dristig i gruppe, du er cool 😉 Masse lykke til! Om man tenker at mandagen startet ved midnatt når jeg kom hjem så var starten heller dårlig, men fortsettelse mye mykere <3

   • Li Argus Hultgren

    Bra jobbat att du anmält dig till löparkurs. Kan du inte skriva om löparkursen? Hade varit intressant att få veta mer om hur det känns.

 • Ina

  Hej Sofia, ville bara säga hur glad jag är över dina veckomatsedlar! Vi har lagat så mycket med inspiration av dem och flera rätter har blivit nya favoriter. Tack!

 • Ida

  Jag följer din blogg, men kommenterar i stort sett aldrig.
  Tack för kloka, inspirerande och välskrivna inlägg! Att läsa bloggar är avkoppling för mig, jag arbetar med musik som är ganska krävande tankemässigt, dessutom hatar jag att städa… att gå in här, är lite som att städa i tanken och att rensa hjärnan.
  Blev så glad och överraskad över att konserthuset i Örebro dök upp här, det är sällan som jag läser om musik i bloggosfären och jag skulle gärna läsa en blogg med ett musikperspektiv med lika proffsiga bilder och texter som du och många andra lägger ut. Någon som känner till någon? Svensk eller utländsk.

  • Sofia på MOKKASIN

   Tusen tack för du delar med dig om vad bloggar betyder för dig! Det gör mig verkligen glad att läsa och ger mig sådan pepp att fortsätta blogga! Jag ska absolut ta den frågan vidare till ”de som vet” lite bättre än mig. Själv älskar jag att dela just sådant som musik, kultur, konst etc men det är inte alltför ofta jag kommer bakom kulisserna så att säga. Men älskar det. Tack snälla för din kommentar, tack!

 • Josefine Eriksson

  Nej men det här med kommentera alltså. Läser din blogg i appen blogglovin vilket är väldigt smidigt för läsandet men helt värdelöst för kommentarerna. Blir en för stor tröskel. MEN jag älskar att läsa din blogg och ska bli bättre att kommentera på din och andra bloggar jag gillar! ?

  • Sofia på MOKKASIN

   Jag fattar det! Jag vet också att det är EXTRA krångligt just här. Men jag ska inte sticka under stol med att jag ÄLSKAR när ni läsare lämnar avtryck, betyder hur mycket som helst för mig! Tack och kramar!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *