AT WORK,  DIY

Inget konstigt alls.

Tänk vad lite penicillin kan göra! För mig som nästan aldrig är sjuk (peppar..peppar) räcker det oftast med några tabletter för att känna mig frisk igen. Låg i sängen i morse och svalde och svalde, joo inte alls lika ont ju. Och vid 11-snåret kändes det helt okej att sätta igång dagens jobbprojekt. På riktigt bra alltså. Frisk, nästan frisk i alla fall! Jag ska göra scenografi/rekvisita till den här föreställningen vid Örebro Konserthus. En föreställning som kommer att visas under hela veckan och publiken är barn i alla åldrar. Med föräldrar såklart. Men just att fånga de små barnen i en upplevelse tillsammans med Svenska Kammarorkesterns klassiska musik och Maria Brengesjö´s idéer och engagemang  är ju bara så väldigt inspirerande. Önskar att mina barn var bebisar igen, då skulle jag vara stammis.
Och sedan var det en väldigt fin sak också – jag tycker du ska susa in hit. Så. Himla. Fint.

Hittade Chester på sin favoritplats. Med god sikt över eventuella tjyvar. Nu är det ju inte en endaste tjuv i sikte men ett skall såhär på håll kan man kosta på sig. Så jäklarns tuff så här på säkert avstånd.

Sedan satte jag igång med en megablomma! Om jag säger att grunden är ett golfparaply så förstår du vad jag menar med mega.

Inte helt klar ännu. Den behöver en annan mittpunkt och några blad i annan färg.

Men ni fattar idén väl?

Älskar bandens färger. Ni vet väl att jag alltid handlar och alltid har gjort hos Embacollage. Det finns ingen som har ett bättre sortiment och färgval av silkespapper. Nu är ju detta ingen shop för privata köp men äger du en affär så är det perfekt.

Så otippat ändå.

Nomi filmade mig i smyg på stories. Lite kul ändå.

Såhär underifrån blir det extra härligt. Tänker att jag skulle kunna ha tjugo i taket. Minst.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

12 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *