LOPPISTIPSET

Det är dags för stora loppistipsardagen.

Gomorron! Det är dags för stora loppistipsardagen. Nja så storartat är det kanske inte men ack så vackert i det lilla.

Födelsedagskort! Högtidskort! Detta är verkligen bland det bästa lilla man kan hitta enligt mig. Så mycket för en femma, ibland bara en krona! Sedan finns det säkert de loppisar som drar till med en tjuga. Men så värt och fint att kortet blir ju som värsta presenten i sig. De kan vara lite svårfunna. Jag hittar dem oftast slängda lite nonchalant bland böckerna. Ibland inuti högarna. Men fråga! Det kan också vara något som man har vid disken.

Kort är verkligen något som rationaliserats med åren. Alltså kolla in hantverket. Det finns det ingen hejd på härligheten. Pappret är vackert, tjock och med struktur, ofta finns det flera blad i ett sådant här kort, perfekt om man vill skriva en novell till födelsedagsbarnet. Ibland är det olika papper och som tunt smörpapper som är transparent. De är ofta präglade, med ramar och fantastiska mönster.

Det är till och med okej att tofsarna är lite rufsiga, det är ju ändå en tassel avslutningsvis.

Det här är ju så snitsigt. Absolut var en slant meningen att placeras där. Och även tjuga får ju glans såhär.

Dessa kort är fulla med överraskningar. Jag har aldrig hittat samma variant. Oftast bläddrar jag inte i dem förren långt senare. Som igår när jag upptäckte att kortet på första bilden hade denna insida, det är såklart att man smälter. Puss och fin lördag! Själv ska vi hänga ramar på en scen.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *