DIY

Mossiga morsan.


”Aha, ska du göra en time lapse”? frågade Nomi. En vad – undrade jag. ”En time lapse? Du sa ju att den skulle växa och bara bli större och större, då vore det coolt med en time lapse…” Och jag var tvungen att erkänna att jag var mossig och omodern för jag hade ju ingen aning. Efter det drog hon igenom time lapse om barn 0-13 år och solnedgångar.

Fast nej det skulle jag inte. Men det är sant att jag se om den kan bli stor. Mobilen alltså, som en buske typ.

Inte nog med time lapse grejen, när jag höll på och messade bilder till babes:en idag så råkade jag få in något som hette porträtt på min mobilkamera. Observera råkade. Helt ovetandes konstaterade jag – oh shit! Vilken bra bild det blev! Bara sådär! Jag ropade på Viggo som var hemma med feber och inte riktigt greppade uppståndelsen, ”du känns som någon som upptäckt tv:n för första gången”. Plötsligt förstod jag varför Liv vill ha min telefon och när jag tänkte efter så måste jag lyssna mer på kidsen. Ännu mer. Och jaa, nu är det här säkert sjukt gammalt för alla och någon kommer undra om jag levt under en sten. Vill helst inte poängtera att telefonen är ju typ ett år gammalt eller nåt, ett halvår kanske? Och enligt Nomi är det ”sådant man vet om man hänger med, om man är lite talang.. ja lite modern helt enkelt!” Men om någon mot all förmodan missat denna lilla finess så är det ett tips.

Och Chester han luktade på blommorna.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

  • Ingunn Michelson

    Unger altså…?? Men en ting er sikkert; du har ihvertfall talent for å fotografere! Og at du har blikk for det vakre er uten tvil ??

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *