DIY,  TIP ABOUT GIFTS

Vem vill inte "Kickstarta sin kreativitet" ?

Idag fick jag en sådan fin present! Tack kära Hanna! Jag blev så himla glad och överraskad!
Min torsdag har varit lite uppochner, samtidigt som jag varit otroligt..ehh vad säger man..speedad i sinnet så har jag haft en hejdundrande migrän. Det infaller endast en gång i månaden och jag blir helt okontaktbar. Jag lyckas ju alltid glömma att ordna migränmedicin, jag menar när det gått över så har jag ju glömt bort, tills nästa gång. Men efter att försökt få Viggo att köpa treo och ipren på Ica utan framgång (men säg att din mamma är superduperhängig..), så ordnade det sig och med lite sömn är jag nu tillbaka. Så nu kan jag blogga om presenten!

Jag hade ingen aning om vad som hade kommit i brevlådan. Förren jag vände på kortet! En inbjudan till Hannas onlinekurs ”Kickstarta din kreativitet”. Bara för att fira våren och att ljuset har kommit tillbaka. Så snällt! Och coolt, kände inte alls till sidan Brillbee innan och blev jättenyfiken! Kurs med Hanna, ATT man vill!

Hanna Wendelbo är så begåvad och jag imponeras ständigt över hennes kunskap. Så generöst att dela med sig det ena och andra i en kurs. För er som inte känner till Hanna så är hon designer och sitter som specialist på just mönsterskapande. Hon har skapat en tapetskatt som sträcker sig över flera tapetmärken. Hon föreläser dessutom, håller workshops och är en sann kreatör och inspiratör (hon lyckades till och med inspirera mig till att använda instastories på ett snitsigt sätt när vi träffades i Dalarna). Att hon hämtar sin egen inspiration i naturen, växter och blommor är tydligt, inte minst på hennes fina instagramkonto @hannawendelbo. Kan också tipsa om hennes fotoutmaning som jag tycker är perfekt att haka på om man vill fart på kreativiteten. Jag lyckas dock aldrig hålla fast vid fotoutmaningar, glömmer och missar, så jag bangar men för alla andra är det perfekt.

Men allra bäst måste ju vara att köpa sig denna kurs. Giltig i 365 dagar och 349 kronor! 2 timmars kurs varav 20 minuter film. Kickstart frö kreativiteten alltså! Att ta lite när man känner, gå tillbaka när man har lust och göra om när man glömmer. En sådan fin present, till dig själv såklart och till en vän är det ju bara helt strålande. Finns redan en presentkortsservice.
Såklart tog jag och började min kurs på direkten. Mitt i migränen liksom. Kunde verkligen inte hejda mig, blev så himla pepp. Och som grädde på moset hade Hanna skickat med ett sådant smart litet akvarellkit. Med en ljuvlig pensel som alla i familjen har målat med. En brush-pen med vattenbehållare. Så det var liksom bara att måla och måla, som en tuschpenna fast med akvarellfärgernas egenskaper. Jag måste tillägga att här har jag inte börjat kursen. Här kan du läsa om allt kursen innehåller.
Som sagt, Brillbee var helt nytt för mig. Men tack för tipset, helt fullt av roliga kurser ju!

Klippdockor, jag kan inte låta bli att tycka om dem. Någon sade att hon längst ner till höger var mystisk eller kanske rentav lite läskig. Fast jag vet inte jag…

Piquérosetter låter fint. Fast jag vet verkligen inte skillnaden mellan det och en fluga? Och vad menas med våffel?

Tack igen Hanna. Det finns nog inget som är så rogivande som att måla med akvarell.Det är liksom helt oviktigt vad det blir i slutändan. Fast den som lever får se, med dig som kurslärare kanske stordåden inte är långt borta.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *