AT WORK

Portofolioplåtning eller när jag vaknade med kalla fötter.

Hur ofta drabbas du av kalla fötter? Sådär när man nästan försover sig med flit för man tänker att ”det kanske inte var någon idé nu när jag ändå missade tåget eller nu när jag ändå är så nära att missa tåget”… Eller man hostar och harklar och känner efter, är det inte en liten influensakänning ändå?! Jätteofta har jag fjärilar i magen men det är jättejättesällan, för att inte säga aldrig,  jag får kalla fötter. Fast igår morse var det faktiskt så. Jag kände mig sjukt nervös, när jag väl vaknade då. Så jag erkänner, jag harklade mig, gnällde lite extra, var nära att missa tåget flera gånger om. Exakt så man gör när man drabbats av kalla fötter inför något.  Vi skulle göra en portfolioplåtning med ett helt team av stylist, hårstylist, makeupartist och modeller. Och ja det är inte riktigt inom min trygga zon. Men tänka sig, jag gaskade upp mig i all hast. Och. Hade hur kul som helst!!

Det var en minst sagt galet späckad dag. Så pass att vi plåtade på tid för att hinna. Men så kul. Och inspirerande. Proffsigt till höger och vänster och så bra coaching. Det är ju Emma Svensson med team som leder utbildningen och jag gillar verkligen att det här är starka och modiga tjejer som har som mål att förändra en i grunden mansdominerad bransch. Att man ser på bilder som ett sätta att sprida en jämställd syn i världen. Att man verkligen går till botten med vad bilder levererar till betraktaren. Vad är det egentligen vi ser när vi matas med bilder? Man har stenkoll och ser på bilder i ett bredare perspektiv än vad jag någonsin har gjort. DET är så inspirerande. Att de sedan levererar estetiskt snygga bilder är bara en självklarhet. Tänkte att ni skulle få lite behind the scene – bilder!

Älskar den här bilden. Alla vill fånga det plötsliga momentet.

Som gammal frisör så har man ju varit lite här. Men vet ni, dem här biten känns så långt borta.

Hemmagjorda.

När make-up blir som ett smycke.
 


Ida Sjöstedt couture. Jag dör så vackert.

Felicia Masalla är en i teamet.

Frida Möller är en annan av de grymma fotograferna. Jag som aldrig fotar med blixtar är det här verkligen en annan värld. Jag kan ju inte ens skryta med en backdrop eller två så till och med där går jag bet.

Och färgfilter. Vad är det sa du? Haha. Jag har nog framstått som den mest förvirrade som gått den här kursen någonsin.


Och ännu en grym fotograf från teamet, Emma Grann.

Rosa och rött med ett glitterhjärta över ögat. Det man alltid önskat sig.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *