Okategoriserade

Miss Della.

Det är nästintill en omöjlighet att välja den vackraste av alla magiska print Mrs Mighetto har skapat under åren. Alla har de ju sin egen personlighet och alla är de liksom mjukt invirade i historier som man lätt tar till sitt hjärta. Men från och med imorse måste jag nog ändå säga – Miss Della är det vackraste!

MISS DELLA
”…I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. 
Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.  ”
Här kan du läsa alltsammans! And the text about Miss Della in english!

Printet Miss Della är baserad på en alldeles verklig person, som är väldigt lik sagofiguren i all sin vackerhet. Om mamman till Della sitter här, Ditte Svanfeldt. Historien om Ditte och hennes familj finns här på hennes blogg (instagram här). Jag har läst. Dittes berättelser hamnar direkt i hjärtat och man känner ödmjukhet för livet själv. Ännu en gång påminns man om att mångas liv och vardag är en ständig berg och dalbana. Där lycka och hopp går hand i hand med rädsla och katastrof. Där inte det ena utesluter det andra för de ligger så nära varandra alltjämt. Och att dagar så snabbt kan förändras, att det sker så mycket oftare när man lever med sjuka barn. Att sorg och glädje liksom ständigt samsas med utrymmet.  Men med kärlek, styrka och mod så blir familjer till fantastiska team som svetsas samman och övervinner allt. Jag har sett det på nära håll, då vi har nära vänner med en liknande historia. Sedan första dagen jag mötte dem har jag alltid beundrat dem, jag tänker att de gör skillnad.

Och ATT  jag beundrar de här tjejerna, Malin Mighetto och Anna Sylvan. Sådana ständigt lysande stjärnor och alltid med den extra tanken närvarande i allt de gör: Deras önskan att alla deras sagor ska göra skillnad för någon annan. Miss Della släpps imorgon och för varje sålt print går 25 kronor oavkortat till Hjärnfonden och deras arbete med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan. Redan idag har man samlat in över 30 000 kronor till hjärnfonden. Fantastiskt!!

En dag som denna hade de alltså bjudit in till Berns på fin frukost och release av Miss Della som släpps imorgon hos alla återförsäljare som du hittar här.

Sådant fint gäng! Här syns Maria Soxbo/Husligheter, Petra/Minimocks, Malin Lindner.

Och Della var såklart alldeles närvarande.

Så roligt att höra Anna och Malin berätta om deras magiska resa. Minns ni att Mokkasin, som affär, var med från starten. Stolt är jag!
Svårt att ta bilder när alla äter god frukost, haha. Men här syns Helena Lyth, Therese/Plåthuset, Linda/Volang.

Ditte och lilla Duni i hörnet, så fina. Och viktigt om Hjärnfonden. Vi fick höra att stödet till Hjärnfonden ökar hela tiden och bara det senaste året kan man se en enorm skillnad, det tycker jag känns fantastiskt fint att veta.

Elin /Studioelwa hoppade in som barnvakt åt Anna Kubel ´s bebis alltmedans Anna själv passade lille Vinnie när hans mamma Emily Slotte var på vift. Ja inte så lång vift då men uppenbarligen ur denna bild. Så många bebisar och jag kände mig lite som en mormor, haha! Det är ju jätteroligt att man börjar förstå känslan av barnbarn nu när våra yngsta snart fyller 11.

Och Jasmina Bylund med bebis.

Vi fick så fina goodiebags. Måste visa er en annan dag allt fint jag bar hem.

Gullig karavan.

Så otrolig fin morgon! Och nu hejar jag på Della för allt vad jag är värd. Både sagans och verklighetens Della <3 Och så önskar jag att Mrs Mighetto slår all världens säljrekord på just denna vackra.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Leave a Reply