FOOD & DRINK,  VECKOMATSEDEL

Veckomatsedel Nr 5.

Idag gör jag en lite annorlunda veckomatsedel. Delar helt enkelt andras recept. Lite latmaskeri men samtidigt får ni lite länkkärlek till er och en hel massa inspo i andras recept. För det fina är ju att klickar du dig vidare så är det ju liksom inte slut med ett recept.

Emma lagar Kristins krämiga Svampgryta med ris. Emma kör just nu en vegetarisk middagsklubb, samlade vegorecept hittas här och var söndagförmiddag framöver utlovas ett vegorecpet lagom till söndagsmiddagen.

Indisk linsgryta med kokosmjölk , sötpotatis och spenat från Systrarna Eisenman. Har ni den här boken förresten? Så otroligt bra när det kommer till fester och plockmat, smårätter och tilltugg. Vi använder den ofta. För övrigt måste jag säga att systrarnas blogg är fullmatat med schyssta recept.

Het morotssoppa med solroskärnor, kokos och Sugar snaps. Från Maria och All things green som har hur mycket vegorecept som helst. Jag hoppas ni även har hennes frukostbok som jag tycker är toppen, enkel och inspirerande. Mina barns favorit i frukostdvalan är ju precis som tidigare, nana icecream från Marias bok.

Dia Donna en Vegetarisk pasta med rostad broccoli och valnötter. Diana är ju min granne här på Femina och det går ju att ösa middagsinspo i evighet hos henne. Här hittar ni vegorecepten.
Och slutligen, en länklista till fiskrecept värda att prova. Inte alla samma vecka bara…

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *