INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM,  WORKSHOP - HIDDEN PLACES

Hidden places och drömvåning.

Igår var jag i Västerås och scoutade locations med Babes in Boyland. Vi håller ju på att sy ihop en workshop som går under namnet Hidden places. Och jag kan knappt vänta tills det är dags att dela med sig om upplägget. Fast jag kan lova redan nu att det blir speciellt då vi lovar att ge er det gömda, det glömda och blåsa liv i platser som är vana vid raka motsatsen… Sådana ställen som gör oss knäsvaga och som förtrollade. De må låta som en klyscha men jag kan inte använda något bättre ord. Sådana ställen gör något med mig och mitt kreativa sinne får liksom allt det behöver. Jag är helt säker på att det gör detsamma med dig… Kika in på mitt instagram och under stories. Eller hos Matilda & Nathalie. Så får ni en liten hint!

En lördag som denna när jag är på språng för modefotokurs hos Emma, vill jag dela med mig av ett alldeles magiskt hemma hos och kreativt möte som Babes in Boyland gjort. Ni hittar en hel massa inspirerande bilder på ett drömhem här.

Det är ju hos Drömma de har varit också. I förmodligen Göteborgs vackraste våning… Som sagt klicka er vidare för lördagens tjusigaste bildsvep.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply