FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Det började egentligen med att jag hittade det här reportaget om Anna Potter, blomsterdesigner och florist på Swallows & Damsons. Sedan var det helt kört och jag var fast i blomsterhimlen. Design Sponge hade även gjort ett hemma hos, lika vackert det. För att inte tala om instagramkontot. Så därför kommer nu ett blomstrande svep denna måndag från samtliga länkade sidor. Helt perfekt om du frågar mig för jag ska försätta mig i just den inspirationen och knåpa ihop lite frågor till den här tjejen, minst sagt superpepp på det. Och så nyfiken. Förövrigt ses vi efter lunch med lite middagsinspo. Fin måndag!

    

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *