PUBLICATIONS ABOUT OUR HOME

Finfint magasin!

I höstas hade jag Patrica och Anna här hemma. De gjorde ett reportage som just nu är med i aktuellt nummer av Second Hand-magasinet. Ett superinspirerande  magasin som ges ut av Erikshjälpen. Gillar verkligen att organisationer som just Erikshjälpen som gör så mycket betydande och bra saker för världen i sig, också vill inspirera. På det viset blir det ju en fin rundgång på alltsammans. Känns hedersamt att var med i en sådan tidning.

Magasinet hittas i Erikshjälpens butiker runtom Sverige men kan även läsas här .

Lite andra vinklar igen från vårt hem. Härligt att se någon annans syn på saken. Lite hemma hos och svar på saker och ting.

Fina och supercoola Anna Lidström pryder omslaget som Sveriges Second hand profil 2018! Såklart och så värd den utmärkelsen. Anna jobbar som designer och stylist inom mode och har vid ett flertal gånger jobbat i projekt för att stärka hållbarhetstänket inom textilbranschen. Hennes egen stil är smashing och hon är otroligt inspirerande på många plan. Jag har haft turen att träffa Anna en gång men skulle gärna hänga med henne fler gånger.
Så greppa ert eget exemplar i lördagsshoppingen! Önskar er en fin helg! Kram!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *