AT WORK

Kass på disqus erkänner jag och jeanstips!

Först av allt en onsdagskväll i  sista snäppet av januari måste jag erkänna mig så jädra kass på det där med Disqus… Jag ska först tacka för er feedback, så mycket värt, på detta inlägg. Visserligen verkar det vara kommentarer som ni lämnat som också försvinner men att mina svar till er aldrig har synts var jag liksom inte medveten om förren igår. Lite ridå på den… Jag brukar alltid svara inne i kontrollpanelen (eller vad heter det?) på worldpress och har då tänkt att svaren syns även här på bloggen, så var det ju förut, innan jag flyttade till Femina. Men så är det alltså INTE. Jag hoppas att ni kanske ändå fått svar via era mail ändå, men för mig gäller endast att svara via Disqus för att svaren ska synas här, så nu vet jag det. Och ni vet också, om det nu ändå skulle vara så trist att svaren jag ändå skrivit aldrig kommit fram.
Jag förstår verkligen det krångliga i att kommentera och att det är många steg att ta sig igenom. Jag är såklart supertacksam när ni lämnar avtryck, verkligen! På alla sätt och vis. Men jag förstår. När det gäller Disqus vet jag inte hela historien bakom och hur det funkar i andra avseenden. Men när det gäller att kommentera på anslutna bloggar kan man välja att skapa ett konto, då handlar det egentligen bara om att registrera sin mail, sedan kommer de bloggar som är anslutna till Disqus ”ihåg” dig och du behöver inte göra om det. Man kan också välja att kommentera som gäst. Ja, det var det.

Här sitter jag och är lugnet själv i röran. Otroligt nog. Man kan väl inte säga att det flöt som smort idag. Jag skulle plåta ett samarbete, vilket jag redan från start krånglat till och det brann verkligen i knutarna. Jag skulle dessutom fotografera ute men det regnade. Sedan snöade det. Sen både och. Till råga på allt upptäckte jag att min självutlösare eller en sådan där fjärrmanick var trasig.

Nåväl det ordnade sig. För övrigt provade jag ett par jeans av Liv som skulle skickas tillbaka. Och hennes dojjor med. Allt passade fint och jeansen var precis sådana jag letat efter. Tänka sig. Bra shopping det där med att prova det någon annan dissar. Det har hänt förut och borde man ju sätta i system. Modellen heter bdg mom och kommer från Urban Outfitters.

Haha! Mysigt han har det, sjuklingen! Han fick i alla fall trycka på fjärrutlösaren (hatar att köpa nya tekniska prylar…!) då jag hade fullt upp med att mata valpar mitt i fotograferingen. Viggo badade isvak med skolan igår, modigt men säkert därför förkylningen kom som ett brev på posten.


Jag använder ju skor med klackar extremt sällan. Men dessa köpte jag i höstas och de är som man stoppar fötterna i ett par extra strumpor bara. Så sjukt bekväma. De är inte exakt dessa men så nära man kan komma. Mina är också från Other Stories.

Gammal blus ifrån HM men påminner om den här klänningen tycker jag.

Det är inte alls bra att jag insett att det faktiskt går att flytta det sk medeltidsbordet (enligt Liv). Att det dessutom går bra att göra det på en person. Kanske var det tänkt att rummet skulle vara lite mer konstant i och med världens tyngst bord. Men nejdå int alls..

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply