OUR WEEKEND DIARY

Inte ett så himlastormande blogginlägg.

Jag stängde av allt digitalt i lördags morse och uppenbarligen kameran också. Och ägnade mig åt… Ja kan mest sammanfatta det som läsa, äta, sova och hänga med familjen. Och jobba, fast inte framför datorn. Lite gammaldags kan man tycka med penna och papper, men ack så skönt för hjärnan. Så detta helgsvep är verkligen inte så himlastormande utan mer att jag tog kameran som på beställning och gick ett par varv kring huset.

Himlastormande var dock att Johanna ÄNTLIGEN kommit hem från Australien efter en och en halv månad.

Vi fikade inte bara, men gud vad vi fikade,  utan smed planer för smyckena där dessa smycken var själva förlagan. Vi diskuterade hur vi ska få in ett extremt hållbart tänk och ett nytt tänk som liksom grundar sig i något gammalt.

Denna pianolösning tycker jag själv är en aning svår att förstå. Det var något om några nyinköpta noter och ett smart drag av Viggo.

Charlie och frukosttillverkningen.

Här är bästa receptet på Granola. Med äppeljuice. Och mina barns favorityougurt, lupiner och vegansk. De skulle kunnat bli en aning skeptiska här men de tycker den är supergod.

Lika oklart som det där med veckodagstrosor. Men fina färger.

Viggo, Liv och Kristo älskade Stranger things. Så pass mycket att de tittade färdigt på alla avsnitt innan jag ens börjat funderat på om jag skulle se. Andra säsongen var typ över ett par dygn efter det att den släpptes… Det är klart att man inte hinner med i svängarna då. Nu vill jag se, lite sen i starten absolut, men samtliga tror att jag kommer bli skräckslagen. Jaa, jag är lite harig men…

Någon mer som spelade Donkey Kong JR?

Den lilla samlaren Viggo tog nöjt emot en present av min 98-åriga mormor i form av en täljd gubbe som spelar dragspel, en prisplakett med en silvrig björn samt en hårnål.

Tänkte skriva att det är min blomsterkyrkogård fast det är ju inte sant, verkligen inte. Det väntar bara in nya krafter, i solen på andra våningen.

Vårt hem är så fullt av sådana här hörn. Någon möbel som liksom blivit flyttad och blivit stående. Sedan har någon tyckt att här kan man sitta ibland, och boar in sig.


Eller sådan här hörn. Oh ett skåp som vi kan proppa fullt.

Jobba utan dator.

Den här lurvtussen alltså <3Bästa efter fotbollsträningen.


Sedan klippte vi av en tröja innan dansträningen.

Min absolut bästa plats denna helg.

Och än är inte den här helgen slut. Tillbaka dit nu genast…

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

7 Comments

 • hanna argerus

  Älskar inlägg som detta, med massor av bilder från ditt hem! Älskar din blogg överhuvudtaget, inspirerande och otvungen. Får mig att känna mig normal haha, som också har mängder med saker överallt (och som ständigt måste försvara detta för alla och envar). Som fastnar för ting och ser det som andra inte verkar se, att fantasin drar iväg i 120 av nya idéer och låtsasvärldar. Att du lyfter det storslagna i återbruk och ser det vackra i gamla saker och inte bara hetsar efter den senaste trenden. Att det går att inspirera inredningsmässigt utan att behöva eftersträva exakt samma sak, exakt samma färgkod eller vad det nu kan vara utan istället försöka fånga känslan! Tack för hundratals fina inspirationsstunder! Kram!

  • Sofia Vusir Jansson

   Åhh hjälp vilken fin kommentar! Vad glad jag blir, det värmer verkligen. TACK!! Och vad roligt att höra att du känner igen dig, du får komma och dricka kaffe någon gång så kan vi sväva iväg fullständigt, haha! Kramar!

  • Sofia på MOKKASIN

   Åhh hjälp vilken fin kommentar! Vad glad jag blir, det värmer verkligen. TACK!! Och vad roligt att höra att du känner igen dig, du får komma och dricka kaffe någon gång så kan vi sväva iväg fullständigt, haha! Kramar!

   • hanna argerus

    Haha, ja det hade jag inte tackat nej till men Lund-Katrineholm är lite för långt kaffeavstånd 😉 Eller ja, allt är ju relativt…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *