VARBERG

FGL dinner.

Igår när jag satt på tåget från Varberg så funderade jag på hur länge jag känt Kristin & Miranda. Jag tror mig minnas att första gången jag träffade båda och liksom hängde länge var när jag blev bjuden till Strömma i november 2014.

Vi firade att de här finingarna <3 firade 1 år med deras For Good Luck. Och så gick det alltså 4 år till såhär vips och WOW, vilken jäkla succé!! Så otroligt värda denna framgång! Jag vet ju att inga slott byggs på en dag och hårt arbete ligger bakom varenda millimeter av all lycka som kommer sedan.

Nu är de här stjärnorna inte bara grymma entreprenörer och kreatörer. De är så otroligt generösa och tar verkligen första bästa chans att bjussa in till finmiddagar titt som tätt. Här sitter vi, ett fint gäng och pratar om allt mellan himmel och jord. Tack kära ni för en sådan himla fin kväll Johanna Bradford , Frida/TrendenserAnna Furbacken ,Charlotte Ryding , Marlene Agemo  , Malin Persson, Daniella Witte , Sofia Draco och Michelle Baker.
Men vi kollar av kvällen lite eller hur?

Jag har ju liksom bara varit här när det var typ bilverkstad. Eller det kanske inte var exakt en sådan men samma känsla. Förändringen är ju helt oslagbar och det är svårt att få ihop tankarna hur det var från början. Jag tycker Kristin och Miranda har skapat något som är en total fullträff av deras varumärke. Det känns så mycket FGL – For good luck.

Det är såklart att man hittar Kristin i den här positionen… Fotograferar paket tror jag minsann.

Daniella lärde ut lite fina fototricks till Malin.

FGL -store är ju verkligen menat för vad som kommer i deras väg. Det är verkligen inte bara en affär.

Längst bort i lokalen packas alla beställningar som kommer in via webshopen. I sofforna huserar sällskap som inte är sugna på lördagsshopping, bjudna på kaffe och kakor. Smart drag. Alltmedans det provas och botaniseras runtomkring.

Ett par dagar i veckan plus lördag är showroom öppet för shopping. Såklart fick vi chansen att prova även igår.

Alla möbler är vintage eller tillverkade av en snickare.

Trädet och ankaret är träblock som används vid produktionen i Indien. Det är alltså så mönstrena på FGL:s kläder blir till. Porslinet finns också att köpa i shopen.

Här ramlade Anna och Charlotte in.


Känns fint att hitta Nomi just där.

Maten var helt otroligt god och kom från Verket, ett stenkast från FGL. Jag är ätit lunch där förut och det är så schysst.

Det var många, långa och fina samtal runt bordet. Vi har ju mycket att dela då de flesta av oss är i samma bransch. Samtidigt så pratade vi långt ifrån bara om våra jobb. Det finns ju så mycket mera. Jag slogs igen över vad öppenhet hos människor gör med mig. Jag blir så lugn över att människor vill dela med sig. Det känns liksom tryggt och varmt och modigt att man väljer att dela sin historia med någon annan. Så mycket gott av det. Kanske finns rädslan att bli bedömd utifrån men jag tror snarare att de som väljer öppenhet före det motsatta, möts av värme och medkänsla. Och sedan blir det oftast liksom en domino effekt. Alla bär på något och i slutändan vävs det samman på ena eller andra sättet.

Michelle höll en tänkvärd workshop för oss om drömmar, mål och hinder. Hon ska förresten strax flytta in i en del av lokalen för att lära ut yoga, reiki och annat som känns viktigt och fint. Så spännande! Väldigt inspirerande tjej.

Mirandas hårsvall.

Det ser ut som en film, sa någon av ungarna. Japp, filmisk är rätta ordet.

Sofia Draco som också är @feelingfree.

Malin & Daniella. Det är inte lätt att få till bilder när samtal aldrig tystnar. Man får ta miner och gestikulerande med ro.

Efterrätt.

Vi bänkade oss i soffor för att få en fin liten spelning av mycket begåvade Sofia Draco.

Sofia hade på dagen vunnit P3 osignat !! Jag är inte det minsta förvånad. Här kan du lyssna på en intervju med Sofia efter segern.

Otroligt vacker röst och texter som gav en gåshud. Så galet fint, ni måste lyssna på henne! Dessutom en så rakt igenom härlig tjej med tusen berättelser i bakfickan. Så cool och klok.

Det var kvällen det! Och nu så var det fredag, önskar dig en fin!
 

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *