FOR THE MONDAY COFFEE

For the monday coffee.


Först tipsade Fia Öhrman som jag träffade här  om Tage Andersen. Om hans sagolika butik i Köpenhamn och hans ”ställe” Gunillaberg. Sedan såg jag att Madeleine gjorde samma sak. Att jag nu kollar upp första bästa tåg för blomsterinspo är kanske inte så konstigt, kära hjärtanes vad vackert. Madeleine Carlsson är ju också Blomsterfolk som jag kommer hålla ögonen på framöver. Det finns få så inspirerande som just denna tjej och jag kan bara gissa vad hon kommer hitta på framöver. Madeleine berättade att hon liksom är typ född i en blomsterbutik så att hon är florist är i det närmaste självklart men det var ju också hon som startade upp detta supercoola. Bland väldigt mycket annat. Bild härifrån.

Med ett recept på Dinkelscones från Evelina tänkte tipsa om att jag återkommer under eftermiddagen med lite matsedel måndag-torsdag.

Självhushållningsprojektet fick jag nys av via Evelina och blev så nyfiken. Det är Karoline Jönsson som står bakom bloggen och här kan man läsa mer om projektet. Exakt så skulle jag också vilja göra.

Letar lösningar med väggar och innerfönster, egentligen mest för jag gillar det. Så himla många fler hela väggar planerar vi inte att sätta fönster i, tror jag… Fast jag kläckte en strålande trappidé i helgen! Hursomhelst så faller jag för de mest otippade sakerna just nu, som bordet i det här hemmet på Milk Deco.

Hittade instagramkontot @doitbutdoitnow och tyckte om det varma, mjuka och ljust plus trä. Och lite kvistar på det.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply