OUR WEEKEND DIARY

Vinyler, maskhål och vinterlandet.

Jag har knappt rört kameran i helgen. Men den var fin. Och så iskall! Alla barnen härjar om vårt kalla hus och nejnej så är det inte hos kompisar ! Vi säger att det är för huset är 105 år och lite till, faktiskt försvarbart för att vara dragit värre men de köper inte det. Men det är inte ett 40-gradigt Sibirien konstaterade vi. Nä, just det. Bara 10. Fast inte inne.

Viggo har stans roligaste rum tror jag. Hur mycket saker kan en unge skramla ihop tänker jag?! Inredningsdetalj Pommacflaska är kanske något att ta efter?

I fredags kom äntligen hans julklapp. Han har förfasat sig över tullhistorier, trasiga paketleveranser, borttappade paket och till sist konstaterat att de aldrig skulle dyka upp.

Men ta-daaa! Högsta önskan!

Uppladdningen inför konserten i april. Och för övrigt lyckan av att äntligen ha fyllt 13 så att man får gå på festival. Och att snapchatandet i evighet, med storasyster på wow och bråvalla är äntligen över.  Sorgen var desto större förra sommaren då han snällt fick hoppa över pga att fylla i november. Så sjukt stenhårda på det.

Det var ju helt klart snyggare förr. Min pappas gamla vinylspelare.

Min morfars gamla kombo med radio och vinylspelare under locket. Observera att detta är en Dux och även den ovan, en studio i teknik över åren. Och sedan Kristos Bang & Olufsen från 70-talet, lite mer framtid över den. Digitalklocka och allt.

Den här är verkligen 2018 men absolut roligaste nöjet just nu. Och maskhål… Jag har fått förklarat för mig, storheten och det viktiga över forskningen men jag fattar ändå inte. Gör du?

Vi slänger inget här. Aldrig i livet att vi gör det. Vi fyller bara på med ytterst viktiga ting.

Imorse tog vi oss ut till skogen igen. För frukost i minusgraderna! Solen gick upp men letade sig inte genom alla träd.

Nästan som fjällen.

Lite oklart med en slips i skogen.

När vi var där i oktober satte jag hjärtat i halsgropen över linbaneåkandet. De var bra sugna nu med men lite mer krångligt i snön.

Egentligen borde jag inte blogga om det här stället. Roligare än alla busfabriker i världen. Tänker om flera upptäcker tjusningen.

Min syster och familj och systervalp var också med.

Minihamburgare från gårdagen var frukost. Tydligen de bästa någonsin, inspirerade från denna restaurang.

Om slipsen var oklar var denna kniv lite mer självklar glömska.

De här två. Så bff.

Mycket öva nu. Tricks, valpkurs, inkallning…

Och belöningar X miljarder.

Tyckte vintern kändes så galen avlägsen nyss. Tänkte att de klarar sig med gympadojjor och kortstrumpor ända till vårens första dag. Men åh nej. Fast om man bortser från vintergarderobsinhandling, finns det något tristare (?!) så är det fint ändå.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *