BOOKS & MAGAZINE

Spotting something beautiful, a hug, taking your bike, bubbles, catching a snowflake on your tongue, exploring your own neighborhood, sprinkles, making a wish & blowing on a dandelion puff…


Tycker att den här lilla kalendern är så himla söt. Det är ju något fint med det där att dra en lapp per dag, känns lite som när man var liten… Och här har Flow gjort en kalender som för att fira lite grann sådär varje dag. Inget stordådsfirande alltså.

Mer åt det här hållet. Känslan när man upptäcker det ytterst märkvärdiga att min lilla stickling, som jag tiggde till mig av en kompis (eller så värst mycket behövde jag inte tigga egentligen) på novemberkaktusen har börjat blomma! Det är faktiskt väldigt märkligt för jag har glömt att vattna den där sticklingen gång på gång och så plötsligt ser man den lilla rosa blomknoppen! Sådant vill man liksom inte ska fara förbi.  Sedan lovar man på heder och samvete att alltid sköta sina små växter. De lever ju trots katastrofskötande, det måste ju vara värt något.

Lite gulligt ändå måste jag säga och så är det fina illustrationer också, av Deborah van der Schaaf

Senaste The Way We Play är stunning. Och sedan har jag ett otroligt habegär efter hörnskåpens hörnskåp! Reportaget om Mimi Thorisson är ju helt klart drömbenäget. Så vacker värld bara. Tänker att du inte missat hennes instagram.

Som grädde på moset bland allt fint så hittar man ju även Johanna och lilla Gillis. Finingar! Johanna som ju flyttar till hus vilken sekund som helst, kika här för barnrumsinspo!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *