FOR THE MONDAY COFFEE,  LINK LOVE OF THE DAY.

sådant en torsdag.


Vet ni vad? Jag saknar tiden då bloggar hade större utrymme än instagram. Det må låta bakåtsträvande. Men jag är så himla förtjust i formatet av blogg, de större bilderna, bilder i ett sammanhang och liksom mervärdet. Instagram må vara härligt på sitt sätt men tröttar ut mig på ett annat vis än vad bloggar gör. Min personliga åsikt bara. Och kanske har det med min dåliga syn att göra. Men det är liksom så mycket mer lugn i att klicka sig runt på en daglig bloggrunda. Hursomhelt var det vackert värre när Saar Manche bloggade, tur är det att hon illustrerar ljuvligt fortfarande och instagrammar här.

Jag älskar min äldsta dotters entusiasm. Först ligga vaken en natt i sträck och samla inspiration om bullet journals. Sedan ta tåget till Norrköping för att införskaffa exakt den bästa.  Får se hur länge det håller i sig.

Jag önskar jag vore lika energifull att härma projektet ovan, rakt av.

Jag fascineras alltid av miniatyrer! Kolla det här på instagram, när man inser att allt är yttepyttigt inser man storheten. Och bageriet, alltså hur gör man!?

Jag avundas Maren Ingeborgs ateljé! Wow! Och jag gratulerar mitt varmaste att hennes konst säljs över land och hav! Så värd.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

4 Comments

Leave a Reply