INSPIRATION - CHRISTMAS

Lite jul.


Vaknade så tidigt imorse av en illamående valp. I vanlig ordning hade han väl smaskat i sig något oklart ifrån trädgården. Tror att det är de där bokollona han tycker är så fasligt goda.. Jaja, han somnade om och jag fick tassa upp i mörkret och jobba undan lite. Det kändes smart såhär i juletid. Det är något visst med att röja undan pappershögarna från blotta åsynen. Vagga in sig själv  som om något inte fanns, för att plocka fram det lite senare. Sådär efter lite jullov. Var först pepp på att hinna ALLT. Men insåg att det lika gärna kan vänta. Och har jag stängt den nedersta boxen på mitt svarta skåp är det som bortblåst trots att man kan skymta det bakom glaset. För övrigt gav jag ju bort en blå svala till någon där den passade fint. Men kolla jag har en ny! Får se hur länge den hänger oss mig…

Egentligen känns de små ekskogarna mer våriga men de är så fint gröna just nu.

Titta vad min mamma kom med häromdagen. Här snackar vi min barndom på hög nivå.

Julkyrkan! Hur många gånger har jag inte tänt och släckt den där och skruvat upp den lilla speldosan.

Hittade bara en av tre julljusstakar. Känns oöverstigligt att leta efter de andra två på evighetsvinden.

Solen sken så fint idag. Tacksam över den då snön är väck.

Är ju inte så pyntig av mig men tänk vad lite röda band och bjällror kan göra.


Vi har ordnat gran och klapparna slår vi in i morgon.

Titta vilken liten överraskning  som låg i botten på kartongen med kyrkan. En liten domherre i trä. Dessa gamla julpynt är ju helt älskvärda. Vi brukar ha träden fulla av domherrar såhär års. Små röda bollar. Hoppas ni har funnit julfeelingen och ligger på sofflocket och käkar knäck just nu!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *