INSPIRATION - INTERIOR

Hade inte alls räknat med att tapetsera i mellandagarna.


Visst är det direkt jobbigt att få en tapet-crush såhär ett par dagar innan jul? Jättejobbigt ju, för man kan ju liksom inte prioritera att bestämma rum och mäta väggar för att tapetsera om i mellandagarna. Det är liksom inte högst på listan. Men i alla fall så började det med ett fint paket häromdagen. På posten kom en låda inslagen med väldigt tjusiga tapeten Rosenholm. Den som finns i den där gula också.

Finingarna på Sandberg med Katrin i spetsen hade varit så himla gulliga. Paketet var till Liv & Viggo som blivit som besatta i teet som hängde med i lanseringen av kollektionen Oas.

Så kolla! Nu har de te vintern igenom! Så snällt.

Och ja där var den då. Totala crushen. Jag som aldrig ens har tittat åt blå tapeter. Alltså, det är jättevackert men jag väljer alltid mer åt grönt om jag måste välja. Jag har sneglat på Raphael så många gånger. Men mest den gröna då. Men jag vet inte exakt vad som hände. Jag menar biten är ju verkligen pytteliten i jämförelse men fullt tillräcklig för att känna mönstret, färgerna och den guldiga stammen. Just denna färgställning är gjord för ett välgörenhetsprojekt för UNHCR. Fortsättning följer 2018.

Alltså jag måste ringa min kompis Sanna på Bodhish (alltså det är så magiskt med fåglarna när man klickar in hos henne) och be henne köra en kurs över korten jag och Kristin köpte när vi hälsa på henne en lördag. Jag är så löjligt pepp på sådana saker men så blir det liksom lite av ett platt fall varje gång. Jag har bett alla dra ett kort. Min pappa,Kristo, mina barn och deras kompisar. Och sedan ska jag liksom tyda tänker jag och liksom vägleda dem lite proffsigt sådär. ALLA har bara tittat frågande på mig och undrat – hur menar du nu? Tjaaa, säger jag och snärjer in mig ännu mer oklart i jord, vatten, eld och luft. Och ber Viggo översätta utifall det skulle vara där jag gått bet… Men skam den som ger sig, snart ska allt vara glasklart.

Tre tapeter på 30 cm, vilken är din favorit? Jag ska ju inte sticka under stol med att den där bakom ramen fortfarande hör till de absolut vackraste jag vet. Rätt intressant att det håller i sig trots allt, nästan fyra år senare, tycker jag faktiskt rätt lika. Nähä, jag hade tänkt att slå in en julklapp eller så. Men tror jag måste läsa lite, så får det bli.

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

2 Comments

Leave a Reply