OUR WEEKEND DIARY

Det är jullovsmorgon! Och vi plockade nyss undan frukosten…11:37..


Direktrapport från jullovsmorgon. Nu gäller det att sitta lugnt i båten och inte stressa upp sig för det man inte hinner. För allt blir bra ändå. Jag har det som mantra i bakhuvudet under alla de lov och ledigheter när jag INTE är det så att säga. Fast hela huset är fullt av de som är just superlediga. Jag lyckas ibland och då tycker jag det är så himla perfekt att jobba som jag gör och finnas här hemma. De gånger jag inte lyckas önskar jag mig ett kontor långt bort i stan.
Hur ser det ut en morgon den 21:a december då? Fyra barn och två valpar framför julkalendern.

Tre barn framför datorerna. Om jag inte gått och lagt mig efter dem hade man kanske trott att det suttit natten igenom… Det åttonde barnet sov såhär dags. Jag menar det är ju första dagen på jullovet, det är lika bra att passa på..

Jag måste visa några bilder från pepparkaksbaket igår. Det galna.

Det här är väl mysigt värre?! Igår kväll eller natt snarare, efter den storslagna och långdragna showen, bullade de upp med popcorn och julmust. I smyg. Som en picknick strax innan midnatt. Åh, sa någon, så här skulle jag inte få göra hemma. Och syftade på att klockan var på tok för sent för julmust och popcorn. Nää, sade jag, det får man faktiskt inte göra här heller. Men sedan bestämde vi att det är ju inte varje dag man firar jullov!

Jag fick boken till höger skickad till mig. Helt fantastisk och superintressant, längtar efter att slänga mig i soffan med den. Swedish grace alltså. De andra böcker är inte så hemliga julklappar till Kristo. Något tips kanske?

Snön försvann och det blev som vår. Men vad gör väl det om hundra år.

Idag tänker jag allra mest på lättnaden jag känner. Och när oro som legat som en dimma över oss det senaste halvåret, går över till något mjukt och hoppfullt. Jag hejar av hela mitt hjärta, vi alla gör det, på en tjej just nu, vår egen kämpe!

Follow me on BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *